Чаушић поново у Звезди, опет са Милојевићем?

Црвено-бели у преговорима са својим некадашњим омладинцем. Помињу се и нова имена за потенцијалне штопере.

Фудбал 17.06.2018 | 09:45
Чаушић поново у Звезди, опет са Милојевићем?
Горан Чаушић (26) је са Црвеном звездом био омладински шампион Србије 2011. године, а у сезони 2018/19. поново би могао да сарађује са тренером Владаном Милојевићем и саиграчима из тог периода - Филипом Стојковићем и Славољубом Срнићем.

Офанзивни везиста Арсенала из Туле опет је у преговорима са црвено-белима, као и прошлог лета када је, ипак, изабрао одлазак у Русију код тренера Миодрага Божовића. Овај пут је договор, наводно, веома близу.

Чаушић је прошле сезоне био редован у постави Арсенала и има уговор на још годину дана, тако да ће Звезда морати да плати одређено обештећење за његов трансфер. Пре Русије играо је за Осасуну, Ескишехир, Манису и Рад.

Поред свог некадашњег омладинца, може се чути и да су црвено-бели заинтересовани за једног од двојице штопера, Француза Дамијена Да Силву (30) из Каена и Рашида Сумаилу из Гане, који је тренутно играч Ал Гарафа из Катара.

Подсетимо, екипу српског шампиона званично су већ појачали дефанзивни везиста Владимир Јованчић и офанзивни Дејан Мелег, док нападач Никола Стојиљковић чека да му 1. јула и званично истекне позајмица из Браге у Кајзери, па да потпише уговор са Звездом.

Клуб су напустили Мичел Доналд, Дамијен Ле Талек, Дамир Кахриман, Душан Анђелковић, Лука Илић, Лука Аџић, Урош Рачић и Абрахам Фримпонг.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар