Čaušić ponovo u Zvezdi, opet sa Milojevićem?

Crveno-beli u pregovorima sa svojim nekadašnjim omladincem. Pominju se i nova imena za potencijalne štopere.

Fudbal 17.06.2018 | 09:45
Čaušić ponovo u Zvezdi, opet sa Milojevićem?
Goran Čaušić (26) je sa Crvenom zvezdom bio omladinski šampion Srbije 2011. godine, a u sezoni 2018/19. ponovo bi mogao da sarađuje sa trenerom Vladanom Milojevićem i saigračima iz tog perioda - Filipom Stojkovićem i Slavoljubom Srnićem.

Ofanzivni vezista Arsenala iz Tule opet je u pregovorima sa crveno-belima, kao i prošlog leta kada je, ipak, izabrao odlazak u Rusiju kod trenera Miodraga Božovića. Ovaj put je dogovor, navodno, veoma blizu.

Čaušić je prošle sezone bio redovan u postavi Arsenala i ima ugovor na još godinu dana, tako da će Zvezda morati da plati određeno obeštećenje za njegov transfer. Pre Rusije igrao je za Osasunu, Eskišehir, Manisu i Rad.

Pored svog nekadašnjeg omladinca, može se čuti i da su crveno-beli zainteresovani za jednog od dvojice štopera, Francuza Damijena Da Silvu (30) iz Kaena i Rašida Sumailu iz Gane, koji je trenutno igrač Al Garafa iz Katara.

Podsetimo, ekipu srpskog šampiona zvanično su već pojačali defanzivni vezista Vladimir Jovančić i ofanzivni Dejan Meleg, dok napadač Nikola Stojiljković čeka da mu 1. jula i zvanično istekne pozajmica iz Brage u Kajzeri, pa da potpiše ugovor sa Zvezdom.

Klub su napustili Mičel Donald, Damijen Le Talek, Damir Kahriman, Dušan Anđelković, Luka Ilić, Luka Adžić, Uroš Račić i Abraham Frimpong.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar