Истраживао убиство: Нестао новинар

Полиција интензивно трага за новинаром Стефаном Цветковићем из Беле Цркве, коме се губи сваки траг од четвртка увече.

Србија 14.06.2018 | 12:11
Истраживао убиство: Нестао новинар
Његов ауто пронађен је те вечери испред зграде у којој је живио, са отвореним возачевим вратима и упаљеним фаровима, због чега се сумња да је отет. Незванично се може чути да је поред возила пронађен и његов ручни сат, са покиданом наруквицом.

МУП је блокирао тај дио улице.

Цветковић је новинар фриленсер, који је често био у жижи јавности због шкакљивих тема, којима се бавио. Због тога му је више пута прећено, о чему је јавно говорио.

Посљедњи пут је у жижи био 19. маја, када је, како је испричао, шест сати био задржан на административном прелазу Јариње, гдје га је косовска полиција испитивала о његовим сазнањима о убиству Оливера Ивановића. Цветковић је, иначе, у фебруару одржао конференцију у Београду, на којој је показао фотографије особа које су наводно ликвидирале Ивановића и за то, како је тврдио, добили 40.000 евра.

Познат је и по томе што је 2014. возио кроз Хрватску носећи српску заставу на хауби "југа", а потом је кроз Србију возио хрватску заставу.

Извор: Новости.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Топ

14.06.2018 11:04

Балкан - сигурно уточиште за криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сима

14.06.2018 11:11

Појео га демократски мрак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зар опет?

14.06.2018 11:12

У Вучићево доба министровања убијен Ћурувија...сад овај новинар што је истраживао убиство Ивановића...мајко драга, гдје ми живимо???

ОДГОВОРИТЕ