Istraživao ubistvo: Nestao novinar

Policija intenzivno traga za novinarom Stefanom Cvetkovićem iz Bele Crkve, kome se gubi svaki trag od četvrtka uveče.

Srbija 14.06.2018 | 12:11
Istraživao ubistvo: Nestao novinar
Njegov auto pronađen je te večeri ispred zgrade u kojoj je živio, sa otvorenim vozačevim vratima i upaljenim farovima, zbog čega se sumnja da je otet. Nezvanično se može čuti da je pored vozila pronađen i njegov ručni sat, sa pokidanom narukvicom.

MUP je blokirao taj dio ulice.

Cvetković je novinar frilenser, koji je često bio u žiži javnosti zbog škakljivih tema, kojima se bavio. Zbog toga mu je više puta prećeno, o čemu je javno govorio.

Posljednji put je u žiži bio 19. maja, kada je, kako je ispričao, šest sati bio zadržan na administrativnom prelazu Jarinje, gdje ga je kosovska policija ispitivala o njegovim saznanjima o ubistvu Olivera Ivanovića. Cvetković je, inače, u februaru održao konferenciju u Beogradu, na kojoj je pokazao fotografije osoba koje su navodno likvidirale Ivanovića i za to, kako je tvrdio, dobili 40.000 evra.

Poznat je i po tome što je 2014. vozio kroz Hrvatsku noseći srpsku zastavu na haubi "juga", a potom je kroz Srbiju vozio hrvatsku zastavu.

Izvor: Novosti.rs

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Top

14.06.2018 11:04

Balkan - sigurno utočište za kriminalce.

ODGOVORITE
Name

Sima

14.06.2018 11:11

Pojeo ga demokratski mrak

ODGOVORITE
Name

Zar opet?

14.06.2018 11:12

U Vučićevo doba ministrovanja ubijen Ćuruvija...sad ovaj novinar što je istraživao ubistvo Ivanovića...majko draga, gdje mi živimo???

ODGOVORITE