ПЛ: "Ватрено" крштење за Емерија, Сити па Челси на старту!

Премијер лиге саопштила је распоред за следећу сезону 2018/2019, а паклен почетак имаће Арсенал.  Српски дуел на старту Премијер лиге? Ако Славиша Јокановић и Александар Митровић остану у Фуламу у првом колу ће се намерити на градског ривала, Кристал палас у којем игра Лука Миливојевић. Тотенхем игра на свом новом стадиону.

Фудбал 14.06.2018 | 19:00
ПЛ: "Ватрено" крштење за Емерија, Сити па Челси на старту!
"Тобџије" ће се новим менаџером Унајем Емеријем нову еру почети на најтежи могући начин, на премијери дочекују браниоца титуле Манчестер сити, а потом гостују Арсеналу.

Манчестер јунајтед сезону почиње на Олд Трафорду против Лестер ситија, Ливерпул чека Вест Хем, Тотенхем гостује Њукаслу, док Челси путује у Хадерсфилд.

Што се тиче градских дербија, манчестерски су на програму 10. новембра и 16. марта, северног Лондона између Арсенала и Тотенхема 1. децембра и 2. марта, када је на програму и дерби Мерзисајда између Ливерпула и Евертона. 

Славиша Јокановић ће са својим Фуламом, уколико случајно не пронађе други ангажман, тренерски деби у Премијершипу имати на Крејвен Котиџу против градског ривала Кристал Паласа. 

С друге стране, Душан Тадић ће са својим Саутемптоном кренути против Барнлија, такође на свом терену. Где ће прво коло ПЛ дочекати преостали репрезентативци Александар Митровић (Њукасл, играо на позајмици за Фулам) и Марко Грујић (Ливерпул, позајмица у Кардифу), остаје тек да се види. 

Тотенхем је саопштио да ће први меч као домаћин у новој сезони, против Фулама у другом колу, играти на Вемблију који му је био дом и протеклих 12 месеци, док ће деби на новом стадиону имати против Ливерпула 15. септембра. 

Српски дуел на старту Премијер лиге? Ако Славиша Јокановић и Александар Митровић остану у Фуламу у првом колу ће се намерити на градског ривала, Кристал палас у којем игра Лука Миливојевић. Тотенхем игра на свом новом стадиону.

Да ли ће Славиша Јокановић и Александар Митровић, хероји Фулама, остати у том лондонском клубу и у наступајућој сезони, видећемо.

Ако Јокановић не пређе у комшилук, у лондонски Челси, а Фулам откупи Митровићев уговор, онда ћемо на старту нове сезоне Премијер лиге (11. и 12. август), гледати српски дуел: Фулам - Кристал палас, за који наступа Лука Миливојевић.

Нова сезона Премијер лиге почиње 11. августа.

Премијер лига, 1. коло:

Борнмут – Кардиф
Арсенал – М. Сити
Фулам – Кристал Палас
Хадерсфилд – Челси
Ливерпул – Вест Хем
М. Јунајтед – Лестер
Њукасл – Тотенхем
Саутемптон – Барнли
Вотфорд – Брајтон
Вулверхемптон – Евертон

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар