Јокане, не залећи се по њега!

Мора ли баш човек који је трипут испадао из лиге? Фулам послао понуду вредну 9. 000. 000 евра за Џордана Ајуа.

Фудбал 15.06.2018 | 20:00
Јокане, не залећи се по њега!
Огроман новац, обезбеђен повратком у Премијер лигу, на столу је. Чека се прво појачање Фулама у новој сезони. Нико још није потписао за клуб са Крејвен Котиџа, али како јављају острвски медији највеће шансе у овом тренутку да постане прво појачање Славише Јокановића овог лета има - Џордан Ају.

Фулам је на адресу Свонсија послао понуду вредну 9.000.000 евра не би ли ангажовао нападача из Гане, што може да се тумачи на на више начина. Превасходно као жељу да му 26-годишњи шпиц помогне у елитном рангу головима, али и како све извесније губљење битке за трајни потпис Александра Митровићакога ће Њукасл после одличне полусезоне у Чемпионшипу жели да прода за већи новац него што Фулам може да плати.

Отуда понуда Свонсију. Осим Фуламове, Џордан Ају има на столу и Селтикову, на њему је да изабере да ли ће наставити у Премијер лиги Енглеске или му се више свиђа Шкотска.

Како год, питање је колико би евнетуални потпис некадашњег центарфора Марсеља донео Фуламу. Из простог разлога што је лане постигао само седам голова за Свонси и са њим испао из Премијер лиге. Да је малер, сведочи и податак да је сезону раније елитно друштво напустио у дресу Астон Виле, а ту навику донео је из Француске, где је у сресу Сошоа (као позајмљен играч Марсеља) сезону 2013/2014 завршио - испадањем.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар