Jokane, ne zaleći se po njega!

Mora li baš čovek koji je triput ispadao iz lige? Fulam poslao ponudu vrednu 9. 000. 000 evra za Džordana Ajua.

Fudbal 15.06.2018 | 20:00
Jokane, ne zaleći se po njega!
Ogroman novac, obezbeđen povratkom u Premijer ligu, na stolu je. Čeka se prvo pojačanje Fulama u novoj sezoni. Niko još nije potpisao za klub sa Krejven Kotidža, ali kako javljaju ostrvski mediji najveće šanse u ovom trenutku da postane prvo pojačanje Slaviše Jokanovića ovog leta ima - Džordan Aju.

Fulam je na adresu Svonsija poslao ponudu vrednu 9.000.000 evra ne bi li angažovao napadača iz Gane, što može da se tumači na na više načina. Prevashodno kao želju da mu 26-godišnji špic pomogne u elitnom rangu golovima, ali i kako sve izvesnije gubljenje bitke za trajni potpis Aleksandra Mitrovićakoga će Njukasl posle odlične polusezone u Čempionšipu želi da proda za veći novac nego što Fulam može da plati.

Otuda ponuda Svonsiju. Osim Fulamove, Džordan Aju ima na stolu i Seltikovu, na njemu je da izabere da li će nastaviti u Premijer ligi Engleske ili mu se više sviđa Škotska.

Kako god, pitanje je koliko bi evnetualni potpis nekadašnjeg centarfora Marselja doneo Fulamu. Iz prostog razloga što je lane postigao samo sedam golova za Svonsi i sa njim ispao iz Premijer lige. Da je maler, svedoči i podatak da je sezonu ranije elitno društvo napustio u dresu Aston Vile, a tu naviku doneo je iz Francuske, gde je u sresu Sošoa (kao pozajmljen igrač Marselja) sezonu 2013/2014 završio - ispadanjem.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar