Иванић: СНСД је изгубио подршку

Власт Републике Српске покушава да уплаши сопствени народ причом о странцима који стоје иза протеста у Републици Српској. Власт је слаба и СНСД је изгубио подршку народа, казао је српски члан Предсједништва БИХ и почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић у интервјуу за ''Вијести'' .

Република Српска 13.06.2018 | 09:10
Иванић: СНСД је изгубио подршку
Власт Републике Српске се уплашила народа и СНСД обмањује народ причом о обојеним револуцијама, сматра српски члан Предсједништва БИХ Младен Иванић.
 
''Власт покушава да уплаши сопствени народ, причајући да иза свега стоје неки странци. То је замјена теза, али с друге стране показује колико је власт у Републици Српској слаба и колико је СНСД несигуран. Проглашавати непријатељским дјеловањем протесте људи, који су незадовољни јер им је угрожено елементарно достојанство, потпуно је нереално. То је типични примјер свих диктаторских режима. Народ није против Републике Српске. То је наша република, наш дом, мјесто гдје живимо, мјесто до којег нам је стало, мјесто гдје растемо и развијамо се. Нико од људи који протестује није против РС. Сви ти људи су за Републику Српску, али другачију од оне какву је види СНСД, каже Иванић за ''Вијести''.

Иванић је увјерен да СНСД не може остати на власти. 

''Прије свега, потпуно сам увјерен да СНСД не може остати на власти и зато о тој опцији уопште не размишљам. То би само значило наставак овога што реално имамо - бахатост власти, дубоко враћање уназад када је у питању економија, чињеницу да немамо нових фабрика, нових радних мјеста, те да млади одлазе и да влада депресија. Угрожено је елементарно достојанство народа РС. Због све овога, више је него јасно да такав сценарио апсолутно није могућ. Увјерен сам да ће народ заједно са опозицијом побиједити у октобру, те да ће доћи до промјена''.

Српски члан Предсједништва БиХ је поручио да је свој посао у Предсједништву БиХ обављао на најбољи могући начин.

''Да нисам добро радио, чисто сумњам да би Додик икада рекао да би волио да останем у Предсједништву БиХ. Сматрам да сам свој посао добро радио и управо због тога нисам хтио да учествујем у било каквим договорима и било чему што би било супротно интересима грађана РС. Увјерен сам да сам коректно радио посао, те да сам чувао интересе РС, а да нисам производио сукобе.

Мој циљ је да БиХ, оваква каква је замишљена Дејтонским споразумом, може функционисати и да ствари око којих различито гледамо, оставимо по страни, те да створимо стабилне услове, као и да се бавимо темама које су нам заједничке и око којих је могуће постићи договор. Трудио сам се да увијек говорим о економији, развоју, новим радним мјестима, те потреби промјене имиџа земље у којој живимо како бисмо привукли инвеститоре, створили услове да наша дјеца остану у РС и цијелој БиХ. То је мој циљ на којем имам намјеру радити и наредне четири године.

Дакле, чувати позицију РС која је гарантована Дејтоном, али и стварати услове да БиХ функционише, да буде нормална земља у којој ће различити народи остварити своје интересе, те у којој нико неће бити угрожен. Ако то будемо жељели, увјерен сам да је могуће остварити'', казао је он.

У посљедње четири године, Република Српска ни у једном тренутку није била угрожена. То сматрам својим највећим достигнућем, казао је Иванић.

''Дакле, ниједног тренутка у протекле четири године није било нити једне ствари која је захтијевала промјену надлежности РС. То само показује да су међународне институције прихватиле реалност БиХ, а једино што је реално јесте договор који је постигнут око Дејтона.

Било која тема о другачијем уређењу БиХ произвешће унутрашње сукобе, јер у БиХ постоје три визије: једна је у Сарајеву и каже "БиХ без ентитета, ако је могуће"; друга је у Бањалуци и каже "Независна РС, ако је могуће"; трећа је у Мостару и каже "Изборна јединица или трећи ентитет, ако је могуће". Врло је јасно да се ми око тога нећемо договорити.

Због тога треба да прихватимо оно што је договорено, са чиме смо научили да живимо задњих 20 година, те да разлике оставимо по страни, а да се бавимо свакодневним проблемима. Увјерен сам да је то једина добитна комбинација за мир и стабилност, те нормалан развој, до чега ми је јако стало. Сматрам да морамо створити све могуће услове да наша дјеца овдје остану, а то је могуће ако смо у стабилној ситуацији, ако немамо сукоба и ако се бавимо стварима од којих се живи''.

Оно што додатно показује да је власт у паници јесте и прича о британским војницима који долазе у БиХ. Страх од британских војника и превелика галама показује потпуну несигурност СНСД-а, казао је Иванић.

''Евидентно је да неким својим потезима ЕУФОР и међународне институције иду на руку Додику. То је случај и са причом о 40 британских војника који сада долазе. Мислим да је то потпуно непотребна прича. С друге стране, ако се тај моћни СНСД препао 40 војника, онда је СНСД слабији него што и сам мислим. Страх од 40 војника, превелика галама коју су дигли, показује да су потпуно несигурни. Јадна је Република Српска ако је може угрозити 40 војника. Република Српска је пуно јача. Увјеравам Вас да би у било каквом сукобу, 40 бивших бораца Војске РС без проблема, ријешило све проблеме са тих 40 војника''.

СНДС је изгубио подршку народа, сматра Иванић.
 
''Евидентно је да Додик тражи тему за изборе, а кад нема друге, онда је главна тема 40 војника. У БиХ 40 војника не значи ништа. Они нити могу, нити ће моћи утицати на изборни резултат. СНСД ће изгубити не због 40 војника, него зато што је изгубио подршку народа у Републици Српској'', казао је српски члан Предсједништва у интервјуу за ''Вијести''.

(БН)

Коментари / 95

Оставите коментар
Name

Веско

13.06.2018 07:17

Добар овај Иванић,нови-стари српски члан Предсједништва БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

13.06.2018 09:29

Ага јест јест!!!

Name

Ре

13.06.2018 09:32

Миле узима уз помоц босњацких гласова, али узима. Док це измедју Зељке и Вукоте бити тијесно. Блага предност Вукоти.

Name

За Ре

13.06.2018 11:03

Знаш шта узима Миле у октобру - шуп карту, јаране мој! А то да ће муслимани гласати за њега, можете само сањати!

Name

да

13.06.2018 12:30

Хвала снсду велика као бањалучанин, ово што су урадили кружни на Ребровцу и источни транзит и зелени мост, ово ни Тито није урадио, Бањалука постаје урбани центар у правом смислу ријечи. Хвала и за ауто пут Бањалука - Добој који фантастично изгледа. Само нека се гради а опозција ко вјечита опозиција шта ће, нема друга посла него да сплеткари на ситно. Народ их неће јер ништа нису урадили никад нити шта знају

Name

Ре Да

13.06.2018 14:09

Нити је урадјен крузни на Ребровцу,нити је спојен истоцни транзит,нити је урадјен зелени мост,нити мозес стици аутопутем из БЛ за Добој.

Name

Јово

13.06.2018 14:55

Па милоКраду додицку вјерују јос само неспособни ухљеби запослени у влади! Знају они најбоље да нигдје на свијету нема плате без рада.. Они су највисе криви, њихово цутање и гледање свог посла...

Name

Глас народа

13.06.2018 17:04

Који јединствен став си имао са Бања Луком?Кога представљас?Засто са Енглезима правис Обојену револуцију?Засто бјезис вани кад треба да се супроставис Изетбеговицу?Нетребају нам млакоње да нас престављају!!!

Name

Зора

13.06.2018 07:24

Свака част докторе ИВАНИЋУ. Све си 100% у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

13.06.2018 08:22

Како да не, а сзп изгубио двадесет посланика и ко зна колико чланова! Кога то фолирате?

Name

Ја

13.06.2018 08:45

се надам да це црвендаци дефинитивно отици и да це постен народ одахнути.

Name

П

13.06.2018 08:47

ИСКРЕНО- НИСАМ НИ ЗА ИВАНИЋА НИ ЗА ДОДИКА, ОБА ИМАЈУ ИЗА СЕБЕ СВАШТА.АФЕРЕ,МИЛИОНЕ,АВИОНЕ.. АЛИ ЗБОГ ТОГА ШТО ЈЕ СНСД КАО СТРАНКА, КАО СЕКТА УНИШТИЛА РС,УБИЛА ВОЉУ НАРОДА, ПОРЕМЕТИЛА СВЕ ДРУШТВЕНЕ ВРИЈЕДНОСТИ.... ГЛАСАЋУ ЗА ИВАНИЋА САМО ИЗ РАЗЛОГА ДА АКО ПОБИЈЕДИ, ДОЧЕКАМО ДА ДОДИКУ ВИДИМО ЛЕДЈА И ДА ОН И ЊЕГОВИ , ПОСЛИЈЕ 20 ГОДИНА, ВИДЕ КАКО ЈЕ БИТИ БЕЗ ВЛАСТИ, ПАРА , МОЋИ!

Name

перо

13.06.2018 07:30

Мало сутра ће Миле да изгуби изборе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.06.2018 08:04

Овај пут хоће.

Name

Струка001

13.06.2018 08:10

Перо ти ћеш живјети хиљаду година и твој Миле исто са тобом хиљаду. Па ћеш му давати подршку навијек и вјек и вјекова. Перо чему доживотни предсједник. ШТА ПОСЛИЈЕ? Промијени мишљење ради дјеце и будућности.

Name

млади

13.06.2018 08:33

ПЕРО АЈД ДА СЕ КЛАДИМО ДА ЋЕ ДА ИЗГУБИ И ТО ДРАСТИЧНО. СВИ МИ СРБИ ЋЕМО ГЛАСАТИ ЗА ГОСПСОДИНА ИВАНИЋА ДА НАС ПРЕДСТАВЉА ПАМЕТАН, ОБРАЗОВАНИ И ЧЕСТИТ ЧОВЈЕК КОГА ПОШТУЈУ У СВИЈЕТУ. ДО ПОБЈЕДЕ!!!!!!

Name

ккк

13.06.2018 09:31

Засто лазете сами себе и храбрите без основе. Предсједник Додик има огромну подрску српског народа и без проблема це растурити Иваница.

Name

Ре ккк

13.06.2018 10:02

Додик нема огромну подршку српског народа, осим ако изјавите да нису срби они који не дају подршку Додику. Не би ме то зачудило, пошто сте већ изјавили да је Додик = Република Српска. Како год, иако сте створили окружење у којем се нормални људи осјећају као да су колатерална штета видјећете да је Додик на крају само Додик, не држава, не народ, не кнез, не робовласник. Он је на крају комплетне приче само човјек, вјеровали ви то или не.

Name

За ккк

13.06.2018 11:07

Полицајац, ајде на улицу и скупи шта у буџет, док није почео штрајк у 17х, за данас је доста сједења и ботовања, треба и нешто конкретно радити.

Name

БЛука

13.06.2018 11:17

Он неце али Цвијановицка хоце.

Name

ре 'млади'

13.06.2018 12:18

Говори у своје име.

Name

Ре

13.06.2018 13:02

Гласати за Додика је гласати за Шпирића Стевандица, Клоśарца, Мајкићку, Матковићеву да јој дамо лову за бању, Радмановица, па омају ли ови набројани образ..

Name

Нијаз

13.06.2018 13:04

Мислите да це бошњаци гласати за Додика??

Name

лудак

13.06.2018 13:10

Наравно да губи СНСД

Name

Раде

13.06.2018 13:50

Додик до побједе,само да постри мало милицију и да склоне ове сто протестују.

Name

ре: ккк

13.06.2018 14:17

Додик је велеиздајник србских интереса, али је то народ тога тек сада свјестан. Обицан пијацни манипулатор. Ниста висе и ниста мање.

Name

РЕ ПЕРО

13.06.2018 14:17

ПЕРО МОЈ ТИ СТЕРО!

Name

Иван

13.06.2018 07:32

Наравно долази време цорке

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре иван

13.06.2018 08:55

Смијесан си

Name

Ре Нијаз

13.06.2018 14:31

Због тога ће Додик и добити изборе Срби неће два пута дозволити да им муслимани бирају представнике.

Name

Проф. Иваниц

13.06.2018 07:33

Овај цовјек је један велики струцњак! Хвала му на знању које сам стекла кроз његова предавања и примјере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дире Страитс

13.06.2018 08:21

Па узмите Вас двоје једно предузеће и извуците га из кризе и нека добро послује. Тако знам и ја као он, причати. причати...

Name

нема ста

13.06.2018 08:39

Перспектива долази

Name

ре Дире Страитс

13.06.2018 15:25

Можда би и узели кад би СНСД-овци дали. Залијепили се као пијавице и лагано исисаше сву крв.

Name

Боба

13.06.2018 07:34

Зивио нам брате Младене ....па лазу нас поред насих оцију ко ми народневидимо и не осјецамо.....доста висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А је Ц

13.06.2018 07:35

Па супер ако је тако, ви значи у октобру узимате изборе и стиже благостање. Ал', немојте у октобру радити оно што најбоље знате а то је кмечање на све и свакога ако народ по ко зна који пут изабере Милорада Додика и СНСД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој-А ЈЕ Ц

13.06.2018 10:13

Ови сто долазе (надам се) увијек су покрадени сто бројањем сто куповином папака.На прослим изборима је тако, а надам се да це изици на изборе и они који су до сада апстинирали па да се не манипулисе њиховим гласацким листицима.Зато сви који мисле о својој дјеци и својим унуцима нека изиду на гласање макар прекризили листиц.До ПРАВДЕ И ИСТИНЕ.

Name

ре А је Ц

13.06.2018 15:28

Не стиже благостање јер не можеш поправити за 20 г. сто ови уср.ше. Али полако могу завести неки ред и да привреда почне да живи, а не само администрација.

Name

Мм

13.06.2018 07:38

Народ зна да СНСД не ваља,али се боји гласати за промену власти засто??? Идемо пробати са СзП следеце цетири год. Па ако не ваљају вратицемо опет СНСД да нас докрајци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.06.2018 09:13

Златна медаља за глупост

Name

Влад Тепеш

13.06.2018 09:17

Одличан коментар. Насмија ме.

Name

ккк

13.06.2018 09:33

То препоруцују федералци јер се надају да це у цетири године мандата СзП моци ослабити Републику Српску. Од тога нема ниста, СНСД це суверено да влада и да настави да јаца Републику до оцјепљења!

Name

Јој,-ККК

13.06.2018 10:16

Које јадно оцјепљење, па видис да не моземо ни дан републике да славимо захваљујуци бас васем СНСД.

Name

РЕ ККК

13.06.2018 10:41

Ботовска морончино,види се како сте ојачали РС јер људи одлазе,привреде нема,нема инвестиција(погледај Србију ),фондови(ПИО и здравство ) у дубиози до милијарде марака,затворене двије банке (Банка Српке и Бобар банка ) у којима су пропале стотине мулиона државних пара,градова и општина,јавног сектора и грађана,државне институције неплаћају доприносе радницима,државне фирме(жељезнице и пошта) у дубиози,јавни сектор у стању опште пљачке(ЕП РС и Шуме РС),пензије најниже у окружењу и још су на буџету као нигдје у Европи,више пензионера него радника,народ губи повјерење у институције и нерјешена убиства иза којих стоје људи из врха режима,дрога на све стране и сви знају ко је растура осим полиције,а када и поштени полицајци нешто и ураде по том питању ту су корумпиране судије да то развале и пусте криминалце,корупција(гласај за СНСД и плати 20000 км за посао) и непотизам(Жељкин син у Електропренос мрске вам БиХ,као и Тегелтијина ћерка,) на врху свјетске листе,режимски тајкуни раде шта хоће отимају имовину,граде шта хоће-заратили са приридом па и токове ријека измјештају Власт у изолацији и осим Вучића и председника Јужне Осетије и Намбије нико нема контакт са Додиком.Путин га је одјавио и избио му из луде главе манипулације о референдуму за самосталност у предизборној кампањи и неће бити ни лажи о великом и малом кредиту.Као пто видиш морончино ботовска да је све уништено и да се мора све обнављати и дај Боже памети народу да смјени ову наказну власт.Ти си за данас са коментаром заслужио сендвич са подригушом и газирани сок.Присјело ти!

Name

мислени човијек

13.06.2018 12:53

ТИПИЧАН ПРИМЈЕРАК ЧЛАНА СНСДа БАХАТИ, БЕЗОБРАЗНИ И ПРИМИТИВНИ МИЛИН ЧЛАН КОЈИ МРЗИ СВЕ ШТО НИЈЕ СНСД. ХВАЛА ДРАГОМ БОГУ И СРПСКОМ НАРОДУ ПА ОДОШЕ У ПРОШЛОСТ. ЖИВИО НАМ НАШ СзП ,ГОСПОДИН МЛАДЕН ИВАНИЋ И ВУКОТА ГОВЕДАРИЦА. ДО ПОБЈЕДЕ У ОКТОБРУ УЗ ПОМОЋ НАРОДА И БОГА!!!!!!!!! до побједе уз народ и бога !!!

Name

Ре ккк

13.06.2018 12:58

Ако твој СНСД настави да влада и јача и одцјепљује, проблем ће бити што неће имати над ким да влада. Ти твоји властодршци су купили шачицу људи (укључујући и тебе), а осталима стали на жуљ. Када би они наставили да владају РС би била једина земља која би растјерала своје становништво потпуно. Већ су кренули пуном паром то да раде, а Цвијановићка дијаспору свакако назива ресурсом. Иначе, то је стварно интересантан политички програм - растјерати људе у иностранство и онда очекивати да направе прилив новца. Још једна интересантна политичка стратегија је кад политичар лапрда около како ће да растури БиХ па се онда кандидује за члана Предсједништва БиХ. Ј.б. га, и ми срби живимо у тој БиХ и није нам више до тога да нам лапрдаве будалетине изазивају рат. А и прича са страним плаћеништвом које урушава јадни и надасве биједни СНСД је више него плитка. Комплетна политика од кад је СНСД на власти базира се на страним притисцима због страних кредитних аранжмана на основу којих се исплаћују и плате и пензије и социјална давања. Дакле, закон о раду усвојен под притиском странаца, константна повећања акциза, смањења плата... све је то одрађено за странце и са странцима, а онда неко други у сјени шурује с њима. Такав став чак ни шифра у психијатрији не може да оправда.

Name

за БН ТВ

13.06.2018 15:02

Превисе пустате коментаре овог плаценог дзабалебароса ккк од стране СНСД-еа да нас малтретира ботовским коментарима,видите да цовјек не силази са БН ТВ.

Name

Дарwилл

13.06.2018 15:04

Људи, па цијели свијет је у миграцијама. Из БиХ људи одлазе и иду да раде у Словенију за 800-900 еура, а Словенци који са том платом немогу живјети нормално у Словенији иду у Аустрију, Њемачку и даље на запад. Пратите ли Ви шта се дешава у окружењу, Европи?

Name

ре ККК

13.06.2018 15:59

Толико су ојачали РС да и електродистрибуција негативно послује поред свих природних ресурса.

Name

сомеоне

13.06.2018 07:39

Нису они никад ни имали подршку народа. Већ куповина гласова и пријетње као и сада што ће побједити у октобру,не заваравајте се да ће изгубити.Већ су кренули пописивати по Општини ко ће за кога гласати.СЗП мора на вријеме кренути по општинама и причати са народом,наговарати их да изађу на изборе,народу је некад довољан разговор само да се изјадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

13.06.2018 07:44

Иванићу институцијо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

13.06.2018 07:47

Иваниц це развалити Додика на изборима.Додик је зрео за Туњица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо Поповиц

13.06.2018 08:24

Додик је нас лидер и победјује.

Name

Симо

13.06.2018 10:10

Иваниц је нас лидер и побједјује!

Name

ДОКТОР

13.06.2018 14:20

ПА ЉУДИ ВАЉДА ЈЕ ДОКТИР НАУКА КОЈИ ГОВОРИ 4 ЈЕЗИКА БОЉИ ИД МЕСАРА КОЈИ ПЈЕВА ПО ЗБОРОВИМА ИСПОД ШАТОРА И ОСИРОМАШУЈЕ ТАЈ НАРОД КОЈИ ГА ЗБОГ СРБОВАЊА БИРАО!

Name

Бања Лука

13.06.2018 07:47

Цуј боје се еуфора, а прије двадесет И пет година грлили се љубили хехехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биља

13.06.2018 07:49

Сад треба измислити новог непријатеља јер прича о референдуму више нема смисла! Браво и сретно на изборима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дно дна

13.06.2018 07:55

Лазне патриоте лазни аналитицари лазно бољи ентитет Па Мора се ЈЕДНОМ промјенити. Народ се пробудио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зизи

13.06.2018 07:57

У нади се зиви само напријед.Цуцемо те после избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

W

13.06.2018 08:03

ТАКО ЈЕ ИВАНИЋУ. САМО АРГУМЕНТИМА ТЕМЕЉИТИ СВАКИ СТАВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоми

13.06.2018 08:22

Подрска Господину Иваницу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Нови Град

13.06.2018 08:31

Политика коју води Милорад Додик са својим коалиционим псртнерима урусава РС - у . Медији су у слузби резима . Све институције контролисе власт само како бих задрзали позицију . Народ је то уоцио и зато се десавају овакве ствари у РС - ој . Вријеме је да млади људи узму ствар у своје руке .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симало

13.06.2018 09:03

Добро је познато како је било у периоду 2002-2006. година. даље ниста висе не треба коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоа

13.06.2018 10:53

Кад !? Куку, па знаш ли ти кад је то било? Ако је то разлог..... Онда немој више, молим те

Name

Странци па ста

13.06.2018 09:03

Све и да стоје странци,добро досли.Ови су се показали гори од Хитлера колику стету су нањели.Боље и странци да управљају него они у сваком слуцају !

ОДГОВОРИТЕ
Name

легија

13.06.2018 09:36

Баш тако

Name

Браво за гаосподина Младена Иваница

13.06.2018 09:12

Овакве политицаре треба подрзати.Умјерне, способне, пристојне ако зелимо да нам дјеца остану у својој отадзбини и да могу да зиве колико толико нормално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРН

13.06.2018 09:12

АХХАХАХА 40 Крезубих Војника ВРС лако би рјесило 40 САС из Британије ма дај те молим вас.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

13.06.2018 09:16

Смена власти, након неколико изборних циклуса, је увек добра ствар. Чак и кад власт добро ради посао, што са овом није случај, добро је "проветрити" институције и освежити их новим људима и новим идејама. Време је да СНСД иде у опозицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

13.06.2018 09:18

Да господине Иваницу владајуце партије су изгубиле повјерење народа али то још увијек не знаци да сте га ви вратили.На крају це одлуцити прекобројна администрација, вецином ухљеби који нису ту зато сто несто знају и зато сто су за несто струцњаци него зато сто су цланови партија које треба ухљебити а који требају анимирати гласацко тијело.Таквих има из свих партија па и васе. На несрецу овог народа они нас дрзе као затоценике јер не да поједу све у класу сто би рекао нас народ него се јос бусају у прса како су успјесни јер дизу кредите у име дрзаве да би себе финансирали.Основни услов да би овом народу кренуло на боље је да таквих 75 посто остане без посла . Ви сте економиста смијете ли то споменути или је и вама лаксе упослити савјетнике ,именовати амбасадоре а не усмјерити ту силну памет у приватне послове у развој и нова запосљавања са платама вецим него у администрацији.Једно је сигурно госп. Иваницу да це народ сигурно изгубити на октобарским изборима ,са вама наравно далеко мање него са васим противницима које је власт изопацила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Губитник

13.06.2018 09:24

Па обојица сте на власти вец 20 година..а и тренутно владате..и ста сте добро направили??? Радна мјеста, предузеца отварали, гориво појефтинило, људи бјезе из Р. Српске..ви сте пропаст за Р.С

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Додика и за Жељку

13.06.2018 09:28

СНСД никад није био јачи.У октобру ће састругати опозицју па ћа хамбасада морати да тражи нове лидере опозиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре за Додика Жељку

13.06.2018 09:58

Ти стварно ниси нормалан , дати глас Жељки , је унапријед самоубојство , да си имало нормалан тражио би промјене па какве год да јесу али ти си злупан и глуп , нажалост .......

Name

Еј, мазго

13.06.2018 10:06

Ја би се убио, када би морао да снимим телефоном за кога сам гласао, толико ниско још нисам пао.

Name

БКАЈБУРГ

13.06.2018 14:22

ГОТОВИ СТЕ,Разоткривени у Јасеновцу и Блајбургу!Срам вас било багро!

Name

Бојан

13.06.2018 09:30

А како он могу уопсте добити повјерење? Куповином гласова? Па 12 год су униставали регије РС како су знали и умијели. У Власеници онај Краљевиц поцео отимати ста је стигао - ујединили се људи и тузили га. Претјерао. А исти су им сви у СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕЉО

13.06.2018 09:32

Иванић има реалне шансе да побиједи Додика, а кад је Вукота у питању он сигурно побједјује Жељку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи

13.06.2018 09:43

Ајте имало нормални људи реците ко може након свега гласати за Жељку Цвијановиц? Људи прво Жељка је корумпирана жена коју Зоран Тегелтија финансира жестоко и њих двоје упакету уништише Снсд и Додика и читаву Републику Српску! Ни један нормалан и имало образован човјек неће гласати за Полу Хрватицу Жељку Цвијановиц, није она Српкиња она је издајник и уништава Републику Српску, народе памет у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре људи

13.06.2018 10:40

Иако подржавам Социјалистичку партију нећу дати глас. Цвијановицки , има нас који другачије мислимо и мислимо својом главом !!!

Name

!!!

13.06.2018 13:20

У Модричи која се сматра једном од колијевки снсд-секте је прије 4 године Иванић потукао Жељану са око 2400 гласова више. Огњен Тадић Додика са нешто преко 2000. Младен Босић Младена Крекића са пристојном разликом, чак и у Милошевцу. Шта мислите због чега? Чињеница је да кад је Модрича у питању огромна већина социјалиста и ДНС-а подржавају кандидате СЗП-а на општим изборима. Тако било од постанка вишестраначких избора, тако ће и остати. Није с'горег подсјетити се. снсд је из дана у дан све тањи и тањи, а Миле у очима народа све мањи и мањи и поред великог броја обуће који носи.

Name

Дервента

13.06.2018 09:43

Једва цекам тв дуел измеду интелектуалне громаде Младена Иваница и месара милокрада! Професор це распаковати лазног патриоту и воду црвене секте (СНСД) тако да од милокрада неце остати ни дугмици! Кукавици милокраду је остало само да мантра о обојеним револуцијама и мигрантима из АА земаља који полако колонизују Европу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуел

13.06.2018 10:41

Дудук неће моци нормално разговарати, јер он то не зна. Он це опет понављати исто као да је папагај. И на крају це изгубити контролу и све послати у пи... материну. Један интелектуалац и један простак не могу водити дуел на истом нивоу.

Name

Ре

13.06.2018 15:08

Само Ви тражите ТВ дуел са Додиком, па ћете видјети како ћете проћи. Тако је и Огњен Тадић 2014.године говорио да се Додик боји њега и ТВ дуела па га је овај разбио к'о беба звечку. Тадић би тада и побиједио да није било тог дуела. Није знао бекнути, превртао чаше по студију од нервозе, понашао се као уличар...

Name

ПДП Центар Градишка

13.06.2018 10:39

Младене, ти си институција, политичар без афере и скандала, али шта вриједи кад нам онај Дончић прави несагледиве проблеме. Уколико наша изборна јединица прође без посланика, то је Дончићево масло. Спашавај нас Младене. Ми стално покушавамо да ти дојавимо много информација о овом несретнику, али стално нас спутавају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.06.2018 11:00

Заиста .промјене су потребне али темељне да ли ви цујете ста снсд емитује свако веце на ртрс па то је за малоумнике.срамота .ратне пррице свакодневно сизофрема ситуација

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАРИ БЛ

13.06.2018 14:47

ПАРАНОИЦИ СУ И САД МОРАМО ДОВЕСТИ ЗДРАВЕ ЉУДЕ!

Name

МАНЕ

13.06.2018 11:15

СВАКА ТИ ЈЕ НА МЈЕСТУ И САД ВИДИМО ДА СИ НАЈБОЉИ ПОЛИТИЧАР У РС И НИСИ ЛАЖОВ И КРАДЉИВАЦ! ИМАШ ПОДРШКУ МАСЕ ЉУДИ И САМО ТАКО НАСТАВИ СВЕ ДОЂЕ НА ВИДЈЕЛО КАД ТАД! ЧИЊЕНИЦЕ ГОВОРЕ У ПРИЛОГ ВАМА А ЛАЖИ ВИШЕ НЕ ПРОЛАЗЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лео

13.06.2018 11:24

Додик није Република Српска!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

13.06.2018 11:43

Мој глас иде Младену и Вукоти а за ову црвену секту неби гласао па нек пропадне и РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац рс

13.06.2018 12:13

ЧЕТРДЕСЕТ НЕЗАДОВОЉНИХ БОРАЦА ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин СДС

13.06.2018 12:38

Де само немојте ми писати за политицаре да су цестити , јер није ниједан ....Затим немојте писати да постују неког у свијету, јер ове насе кметове нико не постује и тамо иду по своје мисљење.......Гласамо за Иваница и Вукоту не зато сто су добри него зато сто су мање зло и то је то.,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрица

13.06.2018 13:08

Гласао сам до сада за Додика али сам грдно погријесио. Испоцетка и није био лос али како је вријеме пролазило све се висе квафио и он и њехови сателити. Овај народ сто није у њеховој секти за њега не постоји. Успио је раздвојити РС на своје и издајнике..Овај пута код мене не пролази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно

13.06.2018 13:23

Цлан сам снсд 10 год и никад висе нецу гласати за снсд! лопови покварени.Намирено пар у људи Бијељини са по 5-6 функција и плата. Остали ниста. Нека гласају ти који имају користи ја висе никад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Витез Истине

13.06.2018 13:49

Вријеме је за промјене...ова банда нам је упропастила зивот...изадјимо у сто вецем броју у октобру и спустимо их на земљу и да одговарају за своје поступке. ВРИЈЕМЕ ЈЕ ЗА ПРОМЈЕНЕ КА БОЉЕМ ЗИВОТУ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За трн

13.06.2018 15:54

Показали су наши борци шта знају и умију,свака им част,лијепи и стаситиму рату можда су сад крезуби јер им није омогућено да живе а камоли поправљају зубе али и такви би показали твојим Енглезима шта је српска храброст.ТРН срам те било.