Стигла помоћ до Белгијанца

Спасиоци Горске службе спашавања Јабланица вечерас су прилимили позив за помоћ двојици белгијских држављана, који су залутали током силаска са планине Прењ, те је један од њих на стрмом терену проклизао и сломио ногу.

 

 
 

 
 
 


 

Босна и Херцеговина 12.06.2018 | 22:42
Стигла помоћ до Белгијанца
Сабахудин Спаховић, начелник ГСС-а Јабланица, покренуо је потрагу са својом станицом, док су остале службе ГССуБиХ стављене у приправност.

- Око 21.30 сати спасиоци су лоцирали двојицу изгубљених и убрзо приступили медицинском збрињавању повријеђеног - казали су из ГССуБиХ.

Како се наводи, ускоро креће њихов транспорт према долини.

(Фактор)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Деба

12.06.2018 20:55

Па сто се веру које п.м.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Деба

13.06.2018 08:25

Деба то ти је спорт. Као кад рибар преноци поред воде.Као Месси гад забије у мрезу....

Name

Ре Ре Деба

13.06.2018 10:21

Цуј то

Name

Ре Деба,

13.06.2018 17:35

колега ,ко није то изкусио незна ;то ти овако изгледа;једно пиво ,ух пасе ;дај јос једну па јос па јос ,па целу ноц" тако сутра па прекосутра 'један месец једна година ;десет година ; ја постадо одвисник " немогу се одвојити од планина ,од алкохола ,нема лека 'нема доктора пресло у крв и тако до смрти ,док не најебес :то моземо сврстати у од нај опаснијих засвојености ,појединци за дузе време заради таквих ствари напустају ,дом породицу ,стварају циркус као нестали и слицно ;по дрзаве скаце на ноге исци трази ,дали га је ко видео ;јавоте ;седе на стијенама наорузани мобилником ,и умиру од смеха ,лове змије једу ( презивљавања у дивљини) е тако ;неизлецива болест .