Stigla pomoć do Belgijanca

Spasioci Gorske službe spašavanja Jablanica večeras su prilimili poziv za pomoć dvojici belgijskih državljana, koji su zalutali tokom silaska sa planine Prenj, te je jedan od njih na strmom terenu proklizao i slomio nogu.

 

 
 

 
 
 


 

Bosna i Hercegovina 12.06.2018 | 22:42
Stigla pomoć do Belgijanca
Sabahudin Spahović, načelnik GSS-a Jablanica, pokrenuo je potragu sa svojom stanicom, dok su ostale službe GSSuBiH stavljene u pripravnost.

- Oko 21.30 sati spasioci su locirali dvojicu izgubljenih i ubrzo pristupili medicinskom zbrinjavanju povrijeđenog - kazali su iz GSSuBiH.

Kako se navodi, uskoro kreće njihov transport prema dolini.

(Faktor)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Deba

12.06.2018 20:55

Pa sto se veru koje p.m.

ODGOVORITE
Name

Re Deba

13.06.2018 08:25

Deba to ti je sport. Kao kad ribar prenoci pored vode.Kao Messi gad zabije u mrezu....

Name

Re Re Deba

13.06.2018 10:21

Cuj to

Name

Re Deba,

13.06.2018 17:35

kolega ,ko nije to izkusio nezna ;to ti ovako izgleda;jedno pivo ,uh pase ;daj jos jednu pa jos pa jos ,pa celu noc" tako sutra pa prekosutra 'jedan mesec jedna godina ;deset godina ; ja postado odvisnik " nemogu se odvojiti od planina ,od alkohola ,nema leka 'nema doktora preslo u krv i tako do smrti ,dok ne najebes :to mozemo svrstati u od naj opasnijih zasvojenosti ,pojedinci za duze vreme zaradi takvih stvari napustaju ,dom porodicu ,stvaraju cirkus kao nestali i slicno ;po drzave skace na noge isci trazi ,dali ga je ko video ;javote ;sede na stijenama naoruzani mobilnikom ,i umiru od smeha ,love zmije jedu ( prezivljavanja u divljini) e tako ;neizleciva bolest .