Нови Роналдов тренер је причао: "Меси најбољи у историји!"

Реченица за коју ће се шпански новинари сигурно "ухватити" на представљању у Реал Мадриду, али имаће времена Лопетеги да смисли шта ће рећи. . .

Фудбал 13.06.2018 | 16:15
Нови Роналдов тренер је причао: "Меси најбољи у историји!"
Реал Мадрид је добро "сакрио своје карте" новог тренера, па се тако име Ђулена Лопетегијаније ниједном појавило у медијима пре него што је "краљевски клуб" данас преко својих званичних канала саопштио да је баш он наследник Зинедина Зидана.

Лопетеги ће руковођење троструким узастопним прваком Европе почети када Шпанија заврши учешће на Светском првенству и тада ће се први пут у том својству обратити новинарима.

Једна од реченица која ће сигурно захтевати додатно појашњавање и она коју је изгвороио у интервјуу за аргентински канал "ТyЦ", а тиче се највећег "супарника" Кристијана Роналда. Добро знате о коме се ради...

"Меси је најбољи фудбалер у историји", поручио је тада Лопетеги.

Уколико узмемо у обзир темперамент Кристијана Роналда, и то што је давао помешане сигнале о останку у Реал Мадриду после освајања нове круне, биће много спекулација у јавности око њиховог односа - уколико уопште буду сарађивали...

"Видео сам много великих играча, али таквог као он... Биће стварно чудо ако будемо икада више видели фудбалера као што је он. Меси прави разлику толико већ година уназад и на толико начина. Стварно је уживање гледати га", рекао је Лопетеги у још "свежијем" интервјуу за "20 минута".

Тада очигледно није знао да ће тренирати Кристијана Роналда, а претпрошле године је у избору за фудбалера године гласао баш за Лионела Месија.

И сам Португалац ће имати разлог да се докаже тренеру који њега не види као најбољег на свету, а за то ће имати шансу већ за три дана када се буду састале селекције Шпаније и Португала на Светском првенству у Русији.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар