Novi Ronaldov trener je pričao: "Mesi najbolji u istoriji!"

Rečenica za koju će se španski novinari sigurno "uhvatiti" na predstavljanju u Real Madridu, ali imaće vremena Lopetegi da smisli šta će reći. . .

Fudbal 13.06.2018 | 16:15
Novi Ronaldov trener je pričao: "Mesi najbolji u istoriji!"
Real Madrid je dobro "sakrio svoje karte" novog trenera, pa se tako ime Đulena Lopetegijanije nijednom pojavilo u medijima pre nego što je "kraljevski klub" danas preko svojih zvaničnih kanala saopštio da je baš on naslednik Zinedina Zidana.

Lopetegi će rukovođenje trostrukim uzastopnim prvakom Evrope početi kada Španija završi učešće na Svetskom prvenstvu i tada će se prvi put u tom svojstvu obratiti novinarima.

Jedna od rečenica koja će sigurno zahtevati dodatno pojašnjavanje i ona koju je izgvoroio u intervjuu za argentinski kanal "TyC", a tiče se najvećeg "suparnika" Kristijana Ronalda. Dobro znate o kome se radi...

"Mesi je najbolji fudbaler u istoriji", poručio je tada Lopetegi.

Ukoliko uzmemo u obzir temperament Kristijana Ronalda, i to što je davao pomešane signale o ostanku u Real Madridu posle osvajanja nove krune, biće mnogo spekulacija u javnosti oko njihovog odnosa - ukoliko uopšte budu sarađivali...

"Video sam mnogo velikih igrača, ali takvog kao on... Biće stvarno čudo ako budemo ikada više videli fudbalera kao što je on. Mesi pravi razliku toliko već godina unazad i na toliko načina. Stvarno je uživanje gledati ga", rekao je Lopetegi u još "svežijem" intervjuu za "20 minuta".

Tada očigledno nije znao da će trenirati Kristijana Ronalda, a pretprošle godine je u izboru za fudbalera godine glasao baš za Lionela Mesija.

I sam Portugalac će imati razlog da se dokaže treneru koji njega ne vidi kao najboljeg na svetu, a za to će imati šansu već za tri dana kada se budu sastale selekcije Španije i Portugala na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar