Гризман испалио читав свијет!

Француз разочарао јавност на дуго чеканој конференцији за медије!

Фудбал 12.06.2018 | 19:00
Гризман испалио читав свијет!
Конференција за медије репрезентације Француске заказана за 14.30 часова је био догађај који се у целом фудбалском свету очекивао са нестрпљењем. Многи светски медији су уживо преносили конференцију јер се на њој појавио Антоан Гризман и очекивало се да саопшти дефинитивну одлуку око наставка каријере: да ли остаје у Атлетику или иде у Барселону.

Француз је још раније најавио да ће одлуку о наставку каријере саопштити уочи Мундијала како би могао да остане максимално фокусиран на репрезентацију. С обзиром да Мундијал почиње у четвртак и да је данас најављен на редовној конференцији Француза уз још једног репрезентативца, сала је била крцата новинара који су жељно ишчекивали његов коначан одговор.

Прво је пред медије изашао Стивен Нзонзи, али се задржао само неколико минута, дао неке формалне одговоре на нека формална питања и сви су једва чекали да му виде леђа. А када се појавио Гризман, блицеви су почели да севају. Портпарол Француза је најавио да ће пре постављања питања,Гризман имати да саопшти нешто на шпанском, а да ће потом конференција бити настављена на француском.

И?

Испала!

„Знам да сте сви то чекали, али данас није дан када ћу причати о мојој будућности. Одлука је донета, није било лако. Али сада није ни време, ни место да је саопштим. Већ три месеца живим овако“, рекао је Гризман и насмејао се.

Многи светски медији су убрзо прекинули пренос конефернције јер их и није баш занимало каква суГризманова очекивања од Мундијала...

Драма се дакле наставља, али шансе су на Атлетиковој страни. Француз је данас на друштвеним мрежама мрежама поставио видео снимак из рекламе за Пуму на кољем је у Атлетиковом дресу.

Подсетимо, Мадриђани му нуде преко 20.000.000 евра да потпише нови уговор, Барса му нуди мање али је спремна да плати 100.000.000 евра за обештећење и омогући му да игра у тиму који ће се борити за све трофеје.

Званична одлука се још чека...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар