Grizman ispalio čitav svijet!

Francuz razočarao javnost na dugo čekanoj konferenciji za medije!

Fudbal 12.06.2018 | 19:00
Grizman ispalio čitav svijet!
Konferencija za medije reprezentacije Francuske zakazana za 14.30 časova je bio događaj koji se u celom fudbalskom svetu očekivao sa nestrpljenjem. Mnogi svetski mediji su uživo prenosili konferenciju jer se na njoj pojavio Antoan Grizman i očekivalo se da saopšti definitivnu odluku oko nastavka karijere: da li ostaje u Atletiku ili ide u Barselonu.

Francuz je još ranije najavio da će odluku o nastavku karijere saopštiti uoči Mundijala kako bi mogao da ostane maksimalno fokusiran na reprezentaciju. S obzirom da Mundijal počinje u četvrtak i da je danas najavljen na redovnoj konferenciji Francuza uz još jednog reprezentativca, sala je bila krcata novinara koji su željno iščekivali njegov konačan odgovor.

Prvo je pred medije izašao Stiven Nzonzi, ali se zadržao samo nekoliko minuta, dao neke formalne odgovore na neka formalna pitanja i svi su jedva čekali da mu vide leđa. A kada se pojavio Grizman, blicevi su počeli da sevaju. Portparol Francuza je najavio da će pre postavljanja pitanja,Grizman imati da saopšti nešto na španskom, a da će potom konferencija biti nastavljena na francuskom.

I?

Ispala!

„Znam da ste svi to čekali, ali danas nije dan kada ću pričati o mojoj budućnosti. Odluka je doneta, nije bilo lako. Ali sada nije ni vreme, ni mesto da je saopštim. Već tri meseca živim ovako“, rekao je Grizman i nasmejao se.

Mnogi svetski mediji su ubrzo prekinuli prenos koneferncije jer ih i nije baš zanimalo kakva suGrizmanova očekivanja od Mundijala...

Drama se dakle nastavlja, ali šanse su na Atletikovoj strani. Francuz je danas na društvenim mrežama mrežama postavio video snimak iz reklame za Pumu na koljem je u Atletikovom dresu.

Podsetimo, Madriđani mu nude preko 20.000.000 evra da potpiše novi ugovor, Barsa mu nudi manje ali je spremna da plati 100.000.000 evra za obeštećenje i omogući mu da igra u timu koji će se boriti za sve trofeje.

Zvanična odluka se još čeka...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar