Тијаго Силва хоће да се врати у Милан!

Не би могао да одбије ако га Росонери позову!

Фудбал 18.06.2018 | 16:00
Тијаго Силва хоће да се врати у Милан!
У Милану је постао један од од најбољих штопера света, али у Пари Сен Жермену је постао најплаћенији.Тијаго Силва никада није крио да је из Милана у ПСЖ отишао вођен финансијским мотивима и да би желео једног дана да се врати на Сан Сиро.

Од његовог одласка из Милана се много тога променило. Седмоструки првак Европе је пао на ниске гране, већ годинама не можи ни да се докопа Лиге шампиона, а финансијска будућност клуба је неизвесна са мистериозним власницима из Кине. Ипак, Силва би желео да се врати и у такав Милан.

„Милан ми је у срцу и ту ће бити заувек. Не знам како бих могао да им кажем „не“ ако ме позову. Није лако причати о будућности у фудбалу јер никада не знате шта ће се десити. Све је могуће. Повратак у Милан да тамо завршим каријеру би био нешто прелепо“, рекао је Тијаго Силва за Газету дело Спорт.

Спона за повратак Бразилца на Сан Сиро би могао да буде и његов неакадашњи саиграч, а данас тренерЂенаро Гатузо.

„Ђенаро је савршен човек за Милан у овом тренутку. Велики сам навијач Милана и пратим их са великим интересовањем. Италијанском и европском фудбалу је потребан прави Милан. Пут за повратак изгледа дугачак, али на одређене проблеме морате да рачунате када правите велике промене. Није лако ни новим играчима, ни новим директорима, а најтеже је Гатузу. Он за сада ради сјајан посао и може бити велики адут Милана у будућности. Остао је онај стари Гатузо: немилосрдан, храбар и лукав“, поручио је Силва.

Ипак, питање је колико је Силва у овом тренутку потребан Росонерима. Стандардни штопери су Бонући иРомањоли који имају дугорочне уговоре.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар