Tijago Silva hoće da se vrati u Milan!

Ne bi mogao da odbije ako ga Rosoneri pozovu!

Fudbal 18.06.2018 | 16:00
Tijago Silva hoće da se vrati u Milan!
U Milanu je postao jedan od od najboljih štopera sveta, ali u Pari Sen Žermenu je postao najplaćeniji.Tijago Silva nikada nije krio da je iz Milana u PSŽ otišao vođen finansijskim motivima i da bi želeo jednog dana da se vrati na San Siro.

Od njegovog odlaska iz Milana se mnogo toga promenilo. Sedmostruki prvak Evrope je pao na niske grane, već godinama ne moži ni da se dokopa Lige šampiona, a finansijska budućnost kluba je neizvesna sa misterioznim vlasnicima iz Kine. Ipak, Silva bi želeo da se vrati i u takav Milan.

„Milan mi je u srcu i tu će biti zauvek. Ne znam kako bih mogao da im kažem „ne“ ako me pozovu. Nije lako pričati o budućnosti u fudbalu jer nikada ne znate šta će se desiti. Sve je moguće. Povratak u Milan da tamo završim karijeru bi bio nešto prelepo“, rekao je Tijago Silva za Gazetu delo Sport.

Spona za povratak Brazilca na San Siro bi mogao da bude i njegov neakadašnji saigrač, a danas trenerĐenaro Gatuzo.

„Đenaro je savršen čovek za Milan u ovom trenutku. Veliki sam navijač Milana i pratim ih sa velikim interesovanjem. Italijanskom i evropskom fudbalu je potreban pravi Milan. Put za povratak izgleda dugačak, ali na određene probleme morate da računate kada pravite velike promene. Nije lako ni novim igračima, ni novim direktorima, a najteže je Gatuzu. On za sada radi sjajan posao i može biti veliki adut Milana u budućnosti. Ostao je onaj stari Gatuzo: nemilosrdan, hrabar i lukav“, poručio je Silva.

Ipak, pitanje je koliko je Silva u ovom trenutku potreban Rosonerima. Standardni štoperi su Bonući iRomanjoli koji imaju dugoročne ugovore.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar