Милојевић: Биће још појачања, за Милијаша ћемо видети...

Тренер Црвене звезде не обећава Лигу шампиона, али поручује да је екипа још мотивисанија него прошлог лета.

Фудбал 12.06.2018 | 12:00
Милојевић: Биће још појачања, за Милијаша ћемо видети...
Прошле године у ово време је Владан Милојевић затекао нимало добру ситуацију. Сачекао га је демотивисан и исрцпљен тим који је разочарао у Европи, а потом је остао без иједног тофеја на домаћем фронту. Екипа је остала без гомиле играча, распадала се, појачања су била у магли...

Годину дана касније, Милојевића на прозивци чека мотивисана екипа победничког менталитета чији костур остаје и за наредну сезоину и која се савршено уклопила у његов систем рада. Зато је Звездин тренер могао да буде много спокојнији на данашњем почетку припрема него пре годину дана када је закорачио у непознату опасност.

„Радујем се што крећемо, имали смо доста времена да се одморимо. Добри су и резултати са првих тестирања. Прва три дана ћемо радити у Београду, а после идемо на Златибор. Видећемо који су играчи расположиви. Прикључићемо и омладинце. Списак се мења из дана у дан“, открио је Милојевић план припрема.

Поред вдојице репрезентативаца који неодстају, Милојевић је још тројици дао продужен одмор и они се нису појавили данас на првом тренингу.

„Репрезентативци, као и Стојковић, Бен и Милијаш су имали продужен одмор“.

Многе је изненадило одуство искусног везисте. Изгледа да се још не зна да ли ће бити у саставу за наредну сезону...

„Милијаш је добио само продужен одмор. Видећемо када се буде вратио“,прокоментарисао је Милојевић.

На прозивци су се појавило и најновије појачање Дејан Мелег.

„Мелег је играч којег смо желели и драго нам је да се придружио. Биће још појачања. Мркела је фокусиран на тај део посла, а ја на терен и зато једва чекам први септембар“.

Неизбежно је питање да ли ја лакше одрбанити него освојити титулу.

„Не знам ста је лакше у фудбалу. Моја је филозофија да смо архивирали прошлу сезону. Свима нам је лакше јер је костур екипе остао. Све остало се враћа од нуле. Немамо много врмена, ускоро крећу квалификације и треба све плански одрадити. Играчи су мотивисанији јос више него прошле године“.

Никола Стојиљковић би ускоро требало да се прикључи.

„Ја бих волео да имам данас све играче на које могу да рачунам. Али, прелазни рок је жива ствар“.

Навијачи се надају уласку у Лигу шампиона.

„Ау... Знате ме добро. Не дајем бомбастичне изјаве. Дужност нам је да дамо све од себе“.

Звезда има и двојицу репрезентативаца у Русији.

„Могу да кажем да сам поносан. То је потвртда добре сезоне. Показало се да колектив избацује играче, а не обрнуто. Надам се да ће достојанствено представљати нашу земљу“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар