Milojević: Biće još pojačanja, za Milijaša ćemo videti...

Trener Crvene zvezde ne obećava Ligu šampiona, ali poručuje da je ekipa još motivisanija nego prošlog leta.

Fudbal 12.06.2018 | 12:00
Milojević: Biće još pojačanja, za Milijaša ćemo videti...
Prošle godine u ovo vreme je Vladan Milojević zatekao nimalo dobru situaciju. Sačekao ga je demotivisan i isrcpljen tim koji je razočarao u Evropi, a potom je ostao bez ijednog tofeja na domaćem frontu. Ekipa je ostala bez gomile igrača, raspadala se, pojačanja su bila u magli...

Godinu dana kasnije, Milojevića na prozivci čeka motivisana ekipa pobedničkog mentaliteta čiji kostur ostaje i za narednu sezoinu i koja se savršeno uklopila u njegov sistem rada. Zato je Zvezdin trener mogao da bude mnogo spokojniji na današnjem početku priprema nego pre godinu dana kada je zakoračio u nepoznatu opasnost.

„Radujem se što krećemo, imali smo dosta vremena da se odmorimo. Dobri su i rezultati sa prvih testiranja. Prva tri dana ćemo raditi u Beogradu, a posle idemo na Zlatibor. Videćemo koji su igrači raspoloživi. Priključićemo i omladince. Spisak se menja iz dana u dan“, otkrio je Milojević plan priprema.

Pored vdojice reprezentativaca koji neodstaju, Milojević je još trojici dao produžen odmor i oni se nisu pojavili danas na prvom treningu.

„Reprezentativci, kao i Stojković, Ben i Milijaš su imali produžen odmor“.

Mnoge je iznenadilo odustvo iskusnog veziste. Izgleda da se još ne zna da li će biti u sastavu za narednu sezonu...

„Milijaš je dobio samo produžen odmor. Videćemo kada se bude vratio“,prokomentarisao je Milojević.

Na prozivci su se pojavilo i najnovije pojačanje Dejan Meleg.

„Meleg je igrač kojeg smo želeli i drago nam je da se pridružio. Biće još pojačanja. Mrkela je fokusiran na taj deo posla, a ja na teren i zato jedva čekam prvi septembar“.

Neizbežno je pitanje da li ja lakše odrbaniti nego osvojiti titulu.

„Ne znam sta je lakše u fudbalu. Moja je filozofija da smo arhivirali prošlu sezonu. Svima nam je lakše jer je kostur ekipe ostao. Sve ostalo se vraća od nule. Nemamo mnogo vrmena, uskoro kreću kvalifikacije i treba sve planski odraditi. Igrači su motivisaniji jos više nego prošle godine“.

Nikola Stojiljković bi uskoro trebalo da se priključi.

„Ja bih voleo da imam danas sve igrače na koje mogu da računam. Ali, prelazni rok je živa stvar“.

Navijači se nadaju ulasku u Ligu šampiona.

„Au... Znate me dobro. Ne dajem bombastične izjave. Dužnost nam je da damo sve od sebe“.

Zvezda ima i dvojicu reprezentativaca u Rusiji.

„Mogu da kažem da sam ponosan. To je potvrtda dobre sezone. Pokazalo se da kolektiv izbacuje igrače, a ne obrnuto. Nadam se da će dostojanstveno predstavljati našu zemlju“.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar