"При крају смо каријера, вријеме је за нешто велико!"

Антонио Рукавина, десни бек, верује да његова генерација има сјајну прилику да великим делом приведе каријеру крају.

Фудбал 12.06.2018 | 14:15
"При крају смо каријера, вријеме је за нешто велико!"
"Ово је мој други Мундијал, али на прошлом, 2010. године нисам добио прилику да дебитујем, тако да сада практично спадам у групу дебитаната. Мислим да имамо бољи тим него те године у Јужној Африци. Атмосфера је сјајна и не говоримо то зато што смо се договорили да сви то понављамо, већ зато што је заиста тако", рекао је Рукавина после првог тренинга у Светлогорску.

Бразилске новинаре је занимало да ли ова екипа може да покаже ново лице Србије, с обзиром да тек други пут играју на Мундијалу као самостална земља.

"Наравно, ово је наша историјска прилика. У овој генерацији има неколико играча који су последњих десет година непрестано у репрезентацији, младој и А. Сви смо при крају каријера и прилика је да урадимо нешто велико".

Рукавина о Бразилу није много трошио речи.

"Сјајна репрезентација, фаворит за освајање Светског првенства. Познајем доста тих играча, играо сам у Шпанији против њих, али ово је нешто другачије. Једна ствар је играти за клуб, а друга за репрезентацију. Ми сада, ипак, морамо да мислимо само на Костарику. Са том победом би смо сјајно отворили Шампионат. Онда и против Швајцарске можемо другачије да се поставимо. Велика ствар би била да с три бода удјемо у дуел са Швајцарском", закључио је Рукавина.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар