"Pri kraju smo karijera, vrijeme je za nešto veliko!"

Antonio Rukavina, desni bek, veruje da njegova generacija ima sjajnu priliku da velikim delom privede karijeru kraju.

Fudbal 12.06.2018 | 14:15
"Pri kraju smo karijera, vrijeme je za nešto veliko!"
"Оvo je moj drugi Mundijal, ali na prošlom, 2010. godine nisam dobio priliku da debitujem, tako da sada praktično spadam u grupu debitanata. Mislim da imamo bolji tim nego te godine u Južnoj Africi. Atmosfera je sjajna i ne govorimo to zato što smo se dogovorili da svi to ponavljamo, već zato što je zaista tako", rekao je Rukavina posle prvog treninga u Svetlogorsku.

Brazilske novinare je zanimalo da li ova ekipa može da pokaže novo lice Srbije, s obzirom da tek drugi put igraju na Mundijalu kao samostalna zemlja.

"Naravno, ovo je naša istorijska prilika. U ovoj generaciji ima nekoliko igrača koji su poslednjih deset godina neprestano u reprezentaciji, mladoj i A. Svi smo pri kraju karijera i prilika je da uradimo nešto veliko".

Rukavina o Brazilu nije mnogo trošio reči.

"Sjajna reprezentacija, favorit za osvajanje Svetskog prvenstva. Poznajem dosta tih igrača, igrao sam u Španiji protiv njih, ali ovo je nešto drugačije. Jedna stvar je igrati za klub, a druga za reprezentaciju. Mi sada, ipak, moramo da mislimo samo na Kostariku. Sa tom pobedom bi smo sjajno otvorili Šampionat. Onda i protiv Švajcarske možemo drugačije da se postavimo. Velika stvar bi bila da s tri boda udjemo u duel sa Švajcarskom", zaključio je Rukavina.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar