Први човјек Ла Лиге: Роналдо и Гризман не иду нигдје!

Да ли је ово расплет две велике саге?

Фудбал 13.06.2018 | 18:45
Први човјек Ла Лиге: Роналдо и Гризман не иду нигдје!
Кристијано Роналдо и Антоан Гризман неће мењати средину овог лета, најављује први човек Ла Лиге Хавијер Тебас!

Он је у разговору за радио Онда Серо поручио да двојица најбољих играча мадридских клубова неће ићи нигде и да то тврди с великом сигурношћу. Чак је ишао толико далеко да је изјавио како би Роналдов одлазак из Шпаније био велики ударац за Примеру, али да уопште није нервозан пошто "до тога неће доћи".

"Немам дилему - Роналдо и Гризман остају у Реалу и Атлетику. Ево, да објасним. На скали од 1 до 10 за Роналдов одлазак бих дао четворку. Ето, толико сам забринут. Било би то драматична ствар за нас, али као лига постајемо врло јаки и независни ", поручио је Тебас.

Међутим, са свих крајева Европе стижу другачије информације. За Роналда се највише помиње трансфер у Манчестер јунајтед, а незадовољство којим зрачи Португалац говори о томе да је озбиљан у намери да напусти Реал. Као што је већ објављено, Роналдо је љут на Реаловог председника Флорентина Переза због бројних неиспуњених обећања преко којих не може да пређе.

Што се Антоана Гризмана тиче, он је током гостовања на француској телевизији ТФ1 открио да ће одлуку о даљој будућности донети најкасније до прве утакмице Галских петлова на Мундијалу у Русији и то против Аустралије у суботу од 12.00. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар