Prvi čovjek La Lige: Ronaldo i Grizman ne idu nigdje!

Da li je ovo rasplet dve velike sage?

Fudbal 13.06.2018 | 18:45
Prvi čovjek La Lige: Ronaldo i Grizman ne idu nigdje!
Kristijano Ronaldo i Antoan Grizman neće menjati sredinu ovog leta, najavljuje prvi čovek La Lige Havijer Tebas!

On je u razgovoru za radio Onda Sero poručio da dvojica najboljih igrača madridskih klubova neće ići nigde i da to tvrdi s velikom sigurnošću. Čak je išao toliko daleko da je izjavio kako bi Ronaldov odlazak iz Španije bio veliki udarac za Primeru, ali da uopšte nije nervozan pošto "do toga neće doći".

"Nemam dilemu - Ronaldo i Grizman ostaju u Realu i Atletiku. Evo, da objasnim. Na skali od 1 do 10 za Ronaldov odlazak bih dao četvorku. Eto, toliko sam zabrinut. Bilo bi to dramatična stvar za nas, ali kao liga postajemo vrlo jaki i nezavisni ", poručio je Tebas.

Međutim, sa svih krajeva Evrope stižu drugačije informacije. Za Ronalda se najviše pominje transfer u Mančester junajted, a nezadovoljstvo kojim zrači Portugalac govori o tome da je ozbiljan u nameri da napusti Real. Kao što je već objavljeno, Ronaldo je ljut na Realovog predsednika Florentina Pereza zbog brojnih neispunjenih obećanja preko kojih ne može da pređe.

Što se Antoana Grizmana tiče, on je tokom gostovanja na francuskoj televiziji TF1 otkrio da će odluku o daljoj budućnosti doneti najkasnije do prve utakmice Galskih petlova na Mundijalu u Rusiji i to protiv Australije u subotu od 12.00. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar