Руси дочекали "Орлове" - једна боја, једна вјера, једна крв!

Фудбалери Србије стигли су у Калињинград у понедељак поподне, где ће им у оближњем Светлогорску бити база током Светског првенства.  Ни соли, ни погаче, а мало је недостајао и Бане! Репрезентација Србије допутовала је у Светлогорск, базу током Светског првенства која се налази у близини Калињинграда.

Фудбал 11.06.2018 | 15:00
Руси дочекали "Орлове" - једна боја, једна вјера, једна крв!
Селектор Младен Крстајић и његов тим предводе 23 момка који ће после осам година опет представљати Србију на најважнијој фудбалској смотри.

У Русији ће грб Србије бранити голмани Стојковић, Дмитровић и Рајковић, дефанзивци Рукавина, Коларов, Родић, Ивановић, Спајић, Тошић, Вељковић и Миленковић, везисти Миливојевић, Матић, Грујић, Љајић, Милинковић-Савић, Тадић, Костић, Живковић и Радоњић, те нападачи Митровић, Пријовић и Јовић.

Двадесеттројицу најбољих српских фудбалера је у Клињинграду дочекало и неколико руских навијача, међу којима су се издвојили Жења и Костја са српско руским заставама на којима је доминирао натпис "Једна боја, једна вера, једна крв".

"Орлови" ће боративи у Светлогорску 18 дана, први меч на Мундијалу их очекује у недељу 17. јуна у Самари против Костарике, а потом се враћају у Калињинград где ће се састати са Швајцарском 22. јуна.

На крају групне фазе следи спектакл са Бразилом, 27. јуна у Москви.

Аутобус који је превозио репрезентативце од аеродрома до хотела брендиран је ознакама Светског првенства, са заставом Србије на стаклима.

Дужином пута од аеродрома до хотела у ком је смештен национални тим, налази се билборд са порукама добродошлице репрезентацији Србије.

База репрезентације Србије налази се у месту Светлогорск, које је удаљено око 40 километара од аеродрома, са ког ће два пута током групне фазе одлазити на утакмице.

Око хотела Ројал Фалке у ком су смештени српски фудбалери налази се за такве прилике уобичајено велики број полиције.

Ни соли, ни погаче, а мало је недостајао и Бане! Репрезентација Србије допутовала је у Светлогорск, базу током Светског првенства која се налази у близини Калињинграда.

Велики број српских и домаћих новинара сачекао је “орлове”, али било је ту И обичног света, навијача који су искористили прилику да изблиза виде играче за које су можда некада И навијали док су били у руској лиги. 

Занимљиво је да домаћин играчима није понудио со и погачу, а јесу на пример Португалцима. Једино ако то нису учинили у фоајеу хотела, где новинарима није био дозвољен приступ.

“Црвене” су до хотела допратиле јаке полицијске снаге, што је уобичајено за овакве ситуације, а играчи солидно расположени одмах су отишли су своје собе. 

Последњи из аутобуса је изашао Бранислав Ивановић, али је добио аплауз. “Добродошао кући”, добацивали су навијачи, док се Бане коначно благо насмешио И одпоздравио им.

Репрезентација Србије заслужује подршку И то није спорно, али готово је немогуће неприметити да Ивановићево расположење није на високом нивоу. 

Ок, није овде дошао да нас забавља, међутим, боде очи слика из авиона, која је објављена на Инстаграм профил ФСС, и на којој су сви фудбалери, изузев једног. А, ви потражите кога нема. 

Шта год да је разлог, њему је и те како место на тој слици. 

Ненад Бјековић, потпредседник Фудбвалског савеза Србије, одговорио је на питање да ли се Бане мало орасположио. 

“Сви су расположени, не пуцају од неког оптимизма, али су самоуверени, добро делују”,рекао је Бјековић, који се обратио новинарима по доласку у Светлогорск.

Репрезентативци имају одмор, а потом у 18 сати (у Светлогосрку је исто време као и у Србији) први тренинг у Србији, који ће трајати сат времена И биће отворен за јавност.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар