Тите: Не видим Нејмарове границе!

Спремни смо и за ултимат фајт, поручио први ас Бразила.

Фудбал 11.06.2018 | 12:45
Тите: Не видим Нејмарове границе!
Бразилци на Мундијал путују вршни самопоуздања! Архивирали су и Аустријанце. Чета Франка Фоде им је глумила Швајцарску и ако буду као на овом нивоу, па макар и против јачих Сајчија, тешко да ће исход бити другачији. Јер, Бразил је још једном потврдио да је много моћан. 

Ово је Селесау био 21 меч под Титеом, а 17. победа, имају још три ремија и један пораз. Гол поново нису примили и то је једна промена у игри коју је унео нови селектор. Чврстина. А опет, креативност и слобода остали су на једнако високом нивоу као и ранијих година када је Бразил у питању. 

А пазите податак: од тих 17 мечева које су добили гол нису примили на 14?!

Нејмар је поново дао гол. Утисак је, враћа се у топ форму. Врхунац ће бити баш када буде требало...

"Спремили смо се за ултимат фајт, али било је добро", нашалио се први ас Бразила. "Тукли су нас, остали смо неповређени, то је важно. Срећан сам због своје добре игре и гола. Осећам да сам сваким даном све спремнији за СП".  

Нејмар је голом против Аустријанаца (55) сустигао Ромарија на вечној листи стрелаца у дресу Бразила. Испред њега су још само Роналдо (62) и Пеле (77). Али све то остаје у другом плану. И остаће уколико Селесао не оправда улогу првог фаворита Богињу не понесе кући.

"Морамо да верујемо, да сањамо. Сањати о нечему што желите није забрањено".  

Селектор Тите није желео конкретно да каже да ли ће тим који је играо против Аустрије почети Мундијал, односно меч са Швајцарцима...

"У петак ћу да мислим о тиму. Сада сам под адреналином. Из пораза се боље учи. Данас смо видели једну зрелу игру наших момака. Оличну партију. Концентрисани су били максимално. Нејмар? Ја не видим његове границе. Његове креативне способности и техника су импресивни. У последњој трећини терена он је смртоносан". 

На питање да ли ће Бразил и против Швајцарске играти атрактивно као против Аустрије, Тите је рекао:

"Тек сад почињемо да размишљамо о њима. Знамо како ћемо. Начин и приступ нећемо мењати. Играли бисмо исто и против Немачке. Увек покушавамо да успоставимо наш стил", закључио је искусни стручњак.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар