“Бољи живот за грађане Српске“

„Свако домаћинство заслужује да нормално живи од свог рада и вријеме је да селу вратимо достојанство“, поручио је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић у дервентској МЗ Црнча, гдје је заједно са почасним предсједником ПДП-а Младеном Иванићем присуствовао трибини на позив делегата у Дому народа Републике Српске Милана Ђукића.

Република Српска 10.06.2018 | 21:59
“Бољи живот за грађане Српске“
Бореновић је говорио о ПДП-овом програму Обнова Републике Српске и нагласио да пољопривредни потенцијали које посједујемо нису искориштени у довољној мјери:

„Ми можемо, знамо и хоћемо да обезбиједимо достојанствен и одржив живот на селу низом системских мјера, већим издвајањима за подршку пољопривреди и адекватним управљањем пољопривредним подстицајима“, рекао је Бореновић.



Када је ријеч о предстојећим Општим изборима, Бореновић је рекао да ту нема никакве дилеме:

„Идемо у народни побједнички седми октобар да изаберемо Вукоту Говедарицу за предсједника Републике Српске, а Младена Иванића да потврдимо за српског члана Предсједништва БиХ“.



„Република Српска се не чува празном причом, Република Српска се чува мудрим, стабилним и јасним дјеловањем у Бањалуци, Сарајеву, Москви, Бриселу, Вашингтону...“, поручио је почасни предсједник ПДП-а и српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић.

„Мој кабинет и ја смо више од године вриједно радили на спријечавању ревизије пресуде против Србије и успјели смо у том задатку који је имао историјску важност за наш народ с обје стране Дрине. Заштитио сам Дан Републике Српске. А на међународном плану, посебно сам поносан на то што сам обуставио извоз оружја у Украјину, што је и предсједник Путин знао посебно да цијени“, навео је Иванић, те додао да ће на исти начин наставити да чува достојанство Републике Српске и у наредне четири године, када уз подршку народа поново буде изабран за црпског члана Предсједништва БиХ.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Лео

10.06.2018 21:57

Е бас си заститио Дан Републике да ти ни војска немозе изици на улицу а ни војни оркестар такодје на полагање вијенаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

11.06.2018 04:16

Лако је Милану позвати у присторије које није он градио. Избјегавао је да ради са мјестанима села. Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расхо

11.06.2018 06:40

Није довољно изабрати Говедарицу и Иванића. Мора се и у Скупштини Српске изабрати довољан број посланика, толико довољан да и у случају "нових папака" (не дај боже) промјена власти не дође у питање. Тако и у прламентарној скупштини БиХ. Одавно нисам излазио на изборе али овај пут, ако бог да, хоћу. И гласаћу за промјене. Мада ни од ових других не очекујем ништа. Поздрав за све нормалне људе који мисле својом главом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хх

11.06.2018 07:04

Крајње је вријеме да разум почне да влада. А видим да је народ почео да се буди. Пуна подршка господину Иванићу и Говедарици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МиланПД

11.06.2018 07:09

Нормалне изјаве, без горчине, без пљувања, оптимизам и план то нама треба. Доста више ове Жељке и Баје и дрекаваца само краду и поробљавају народ а лају као да ће рат!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јока

11.06.2018 10:04

Пуна подршка Иванићу и Говедарици. Вјерујем да ће народ да препозна прави квалитет и донесе праву одлуку. Само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кинта

12.06.2018 05:29

Добро,Иваниц јесте ок.Али претјерује када описује ове своје успјехе.Али сто избјегава да се ангазује на питањима економије?То му и јесте зивотни позив.Да ли му је био кикс или није када је продао Кристал банку за 1Еур?Овако је препустио да се тим стварима бави Бореновиц,који само прица небулозе.То ста он обецава у вези повецања плата и пензија.Па нек само погледа како Вуциц теско прави и најмање помаке.А колико је довео инвеститора у Србију.Млади ПДП су дефинитивно велико разоцарење и вец сада се види да никада ниста неце направити.Тихомир Глигориц,ниста од њега.Они који знају ствари су то и предвидали у вези Глигорица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киро

12.06.2018 05:37

Иваниц казе РС се цува мудрим,стабилним и јасним дјеловањем у БЛ,Са,Москви Бриселу ,Васингтону... ,.Све истина.А не казе да ми немамо добре кадрове за све те позиције.Ако он мисли да је нпр.Црнадак квалитетан за једну од ових позиција,оцито је у заблуди.А ко би му били остали кадрови?Мислим да је једна од слабости Иваница сто не зна да процијени људе који се постављају на политицке позиције.

ОДГОВОРИТЕ