“Bolji život za građane Srpske“

„Svako domaćinstvo zaslužuje da normalno živi od svog rada i vrijeme je da selu vratimo dostojanstvo“, poručio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović u derventskoj MZ Crnča, gdje je zajedno sa počasnim predsjednikom PDP-a Mladenom Ivanićem prisustvovao tribini na poziv delegata u Domu naroda Republike Srpske Milana Đukića.

Republika Srpska 10.06.2018 | 21:59
“Bolji život za građane Srpske“
Borenović je govorio o PDP-ovom programu Obnova Republike Srpske i naglasio da poljoprivredni potencijali koje posjedujemo nisu iskorišteni u dovoljnoj mjeri:

„Mi možemo, znamo i hoćemo da obezbijedimo dostojanstven i održiv život na selu nizom sistemskih mjera, većim izdvajanjima za podršku poljoprivredi i adekvatnim upravljanjem poljoprivrednim podsticajima“, rekao je Borenović.



Kada je riječ o predstojećim Opštim izborima, Borenović je rekao da tu nema nikakve dileme:

„Idemo u narodni pobjednički sedmi oktobar da izaberemo Vukotu Govedaricu za predsjednika Republike Srpske, a Mladena Ivanića da potvrdimo za srpskog člana Predsjedništva BiH“.



„Republika Srpska se ne čuva praznom pričom, Republika Srpska se čuva mudrim, stabilnim i jasnim djelovanjem u Banjaluci, Sarajevu, Moskvi, Briselu, Vašingtonu...“, poručio je počasni predsjednik PDP-a i srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.

„Moj kabinet i ja smo više od godine vrijedno radili na spriječavanju revizije presude protiv Srbije i uspjeli smo u tom zadatku koji je imao istorijsku važnost za naš narod s obje strane Drine. Zaštitio sam Dan Republike Srpske. A na međunarodnom planu, posebno sam ponosan na to što sam obustavio izvoz oružja u Ukrajinu, što je i predsjednik Putin znao posebno da cijeni“, naveo je Ivanić, te dodao da će na isti način nastaviti da čuva dostojanstvo Republike Srpske i u naredne četiri godine, kada uz podršku naroda ponovo bude izabran za crpskog člana Predsjedništva BiH.

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Leo

10.06.2018 21:57

E bas si zastitio Dan Republike da ti ni vojska nemoze izici na ulicu a ni vojni orkestar takodje na polaganje vijenaca.

ODGOVORITE
Name

Xxx

11.06.2018 04:16

Lako je Milanu pozvati u pristorije koje nije on gradio. Izbjegavao je da radi sa mjestanima sela. Sramota.

ODGOVORITE
Name

Rasho

11.06.2018 06:40

Nije dovoljno izabrati Govedaricu i Ivanića. Mora se i u Skupštini Srpske izabrati dovoljan broj poslanika, toliko dovoljan da i u slučaju "novih papaka" (ne daj bože) promjena vlasti ne dođe u pitanje. Tako i u prlamentarnoj skupštini BiH. Odavno nisam izlazio na izbore ali ovaj put, ako bog da, hoću. I glasaću za promjene. Mada ni od ovih drugih ne očekujem ništa. Pozdrav za sve normalne ljude koji misle svojom glavom.

ODGOVORITE
Name

hh

11.06.2018 07:04

Krajnje je vrijeme da razum počne da vlada. A vidim da je narod počeo da se budi. Puna podrška gospodinu Ivaniću i Govedarici.

ODGOVORITE
Name

MilanPD

11.06.2018 07:09

Normalne izjave, bez gorčine, bez pljuvanja, optimizam i plan to nama treba. Dosta više ove Željke i Baje i drekavaca samo kradu i porobljavaju narod a laju kao da će rat!

ODGOVORITE
Name

Joka

11.06.2018 10:04

Puna podrška Ivaniću i Govedarici. Vjerujem da će narod da prepozna pravi kvalitet i donese pravu odluku. Samo naprijed.

ODGOVORITE
Name

Kinta

12.06.2018 05:29

Dobro,Ivanic jeste ok.Ali pretjeruje kada opisuje ove svoje uspjehe.Ali sto izbjegava da se angazuje na pitanjima ekonomije?To mu i jeste zivotni poziv.Da li mu je bio kiks ili nije kada je prodao Kristal banku za 1Eur?Ovako je prepustio da se tim stvarima bavi Borenovic,koji samo prica nebuloze.To sta on obecava u vezi povecanja plata i penzija.Pa nek samo pogleda kako Vucic tesko pravi i najmanje pomake.A koliko je doveo investitora u Srbiju.Mladi PDP su definitivno veliko razocarenje i vec sada se vidi da nikada nista nece napraviti.Tihomir Gligoric,nista od njega.Oni koji znaju stvari su to i predvidali u vezi Gligorica.

ODGOVORITE
Name

Kiro

12.06.2018 05:37

Ivanic kaze RS se cuva mudrim,stabilnim i jasnim djelovanjem u BL,Sa,Moskvi Briselu ,Vasingtonu... ,.Sve istina.A ne kaze da mi nemamo dobre kadrove za sve te pozicije.Ako on misli da je npr.Crnadak kvalitetan za jednu od ovih pozicija,ocito je u zabludi.A ko bi mu bili ostali kadrovi?Mislim da je jedna od slabosti Ivanica sto ne zna da procijeni ljude koji se postavljaju na politicke pozicije.

ODGOVORITE