Оштро: Озил и Гундоган да не играју на Мундијалу!

Некадашњем репрезентативцу Немачке засметала је фотографија Месута Озила и Илкаја Гундогана са председником Турске о којој се прича ових дана. . .

Фудбал 11.06.2018 | 09:15
Оштро: Озил и Гундоган да не играју на Мундијалу!
Неочекивана бура у Немачкој и кварење атмосфере пред Мундијал.

И све због непромишљеног потеза...

Месут Озил и Илкај Гундоган састали су се са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом претходног месеца, фотографисали се, а приликом тог сусрета ословљавали су га и са "мој председниче", пошто обојица вуку порекло из Турске иако су рођени у Гелзенкирхену.

То се није допало Савезу, а ни навијачима који су Гундогана у генералној проби против Саудијске Арабије извиждали сваки пут када би имао лопту.

Исто би вероватно било и са Озилом да меч није пропустио због повреде.

Јоахим Лев је покушао да умири страсти позвавши навијаче да забораве овај потез и буду јединствени са "панцерима", али је "уље на ватру" долио некадашњи репрезентативац Марио Баслер у интервјуу за "Билд".

"Ако навијачи буду звиждали Озилу и Гундогану током првог меча на Мундијалу - Лев мора да реагује и изведе их из игре. Не треба да играју до краја првенства пошто тако ризикујемо да не освојимо титулу", казао је фудбалер који је деведесетих носио дрес "елфа".

Поново се "обрушио" и на Озила кога је и раније критикова.

"Озил је прецењен. И да одигра 100 мечева за репрезентацију... За мене, он је само играч који следи, иако има сјајне квалитете не појављује се у великим утакмицама".

Видећемо колико ће све ово утицати на репрезентацију Немачке која у последњим пријатељским утакмицама против Аустрије и Саудијске Арабије није била ни близу оног нивоа када је "млела" у квалификацијама.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар