Правда за Давида данас у Бијељини

Групи “Правда за Давида” стиже подршка из Бијељине. Данас је на тргу Краља Петра И Карађорђевића организовано мирно окупљање.

Република Српска 10.06.2018 | 19:40
Правда за Давида данас у Бијељини
“Давид је био студент 2 факултета, пјесник и дијете за примјер”, поручила је сестра Давора Драгичевића, Биљана Бодирожа, која је била међу окупљеним на тргу у Бијељини.



“Његов отац само тражи истину и правду. Никакве “сорошевске” и “обојене” револуције. Људи, само подржите истину и правду, ништа више се од вас не тражи”, додала је тетка Давида Драгичевића.



“Желимо да пошаљемо подршку породици Драгичевић и да им поручимо да буду јаки, упорни и истрајни у потрази за правдом. А правда ће кад-тад изаћи на видјело”, рекао је један од организатора скупа, Трајан Јанковић.



“Лакше је остати у кућама и кукати и јаукати. Коментарисати у празно, то није то”, додао је један од организатора, Александар Стојановић.



“Данас подржавам овај скуп и не само данас, него ако Бог да да некако крене на боље, да нам више не гину овако дјеца, да би неко лијепо живио”, нагласио је један од учесника скупа.



Иако носи назив "Правда за Давида", скуп је посвећен и трагично настрадалим Станку Глигоревићу и Ивони Бајо, као и сарајлији Џенану Мемићу.



“Истражни органи су добили налог да се све заташка, што се тиче случаја Ивоне Бајо. Ја одајем признање овим младим људима који су организовали скуп, јер оваквим стварима се једном мора стати у крај”, поручио је Зденко Бајо, ујак трагично настрадале Ивоне Бајо.



“Нека правда побиједи, то је оно што ја имам да кажем и још нешто бих поручио. Ја нисам за стиснуту песницу подигнуту у зрак, што је постао симбол ових окупљања. Ја сам за прст на чело. Размислите, следећи сте можда Ви и Ваша дјеца. И ја сам изгубио кћерку и знам колико то све боли. Зато моја подршка иде свима онима који су на путу истине и правде. Хвала и вама, као медију, што подржавате све ово”, нагласио је адвокат Душко Томић, који је дао своју подршку скупу.



Окупљени грађани уз ове поруке упалили су свијеће, а скуп је протекао мирно и без инцидената.



БН ТВ

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Дијана

10.06.2018 17:57

ПРАВДА ЗА ДАВИДА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

10.06.2018 18:47

Свака част Бијељина! Битно је да смо се пробудили из сна. Наше спавање је трајало годинама и сад су сви изненађени на наше реакције. Мислили су да су нас толико заглупили и да не видимо како нам дјецу убијају. Сад је доста крви невине дјеце. Ове аждаје неће стати ако их не зауставимо. Ми на овај начин штитимо РС од власти и појединаца који су подредили институције РС личним интересима. Правда за Давида и сву невину дјецу побјеђује! Они ће предузети све да нас спријече да се окупљамо.

Name

Игор

10.06.2018 20:03

Председник Бореновић је урадио одличан посао са анкентним одбором, тако да више нема потребе да се протествује на улици. Анкентни одбор држи ствари под контролом.

Name

Нинџа Корњача

10.06.2018 17:57

Свака част Бијељини,подршка свима који траже истину и правду.Правда за Давида,Ивону,Дзенана и све нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор_Урије

10.06.2018 18:15

Погледајте ста ради Додикова пропаганда: хттпс://www.интермагазин.рс/све-је-наместено-исти-сценарио-као-у-републици-српској-у-грузији-се-трази-правда-за-давида-отац-у-главној-улози/

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЗДРАВ

10.06.2018 20:36

ПОЗДРАВ СМИМ УЧЕДСНИЦИМА ПРОТЕСТА. ПРАВДА ЗА СВУ НАШУ ДЈЕЦУ ШТО НАПУШТАЈУ ОВУ ЈАДНУ ЗЕМЉУ.

Name

РЕ

10.06.2018 20:56

ДЗАБА ВАМ ЈЕ СВЕ. НАРОД ЈЕ ПРОГЛЕДАО. ГОТОВИ СТЕ. ТРЕБАЛИ СТЕ БАР МАЛО МАЊЕ БИТИ БАХАТИ. НАРОДУ ВИСЕ СВЕ СМЕТА СТО МАФИЈА НА ВРХУ ДРЗАВЕ ИРАДИ, ОМРЗНУТИ СУ, ОСИМ КОД ОНИХ СТО СУ ИХ ЗАПОСЛИЛИ НА ИЗМИСЉЕНА РАДНА МЈЕСТА. УГЛАВНОМ ,ВАЗНО ЈЕ ДА ЈЕ НАРОД СТАВИО ПРСТ НА ЦЕЛО.

Name

Милија

10.06.2018 18:26

Неки дан је у биртији код Тоде Сорош дијелио паре за обојене револуције и још нам је позво туру

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИМО БИЈЕЉИНА

10.06.2018 20:35

ЉУДИ, НА НОГЕ. ДОКЛЕ ВИШЕ УБИЈАЊА. ЖЕЉКО КАРАНЕ, ПРОГОВОРИ.

Name

ХВАЛА

10.06.2018 20:34

ХВАЛА БИЈЕЉИНИ И СЕМБЕРИЈИ. СТОП УБИЈАЊУ НАШЕ ДЈЕЦЕ. ПОЛИЦИЈО, ИСТИНУ НА СУНЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дј

11.06.2018 01:41

ПРАВДА.ЗА.ДАВИДА.И.СВУ.ДЈЕЦУ...ИСТИНА.САМО.ИСТИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

11.06.2018 04:42

Какви дивни младићи ови организатори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

04.07.2018 19:21

Дивни? Нашарани и овај изгледа ко вехабија, не знам само каква му је памет да мисли да је то цоол ?!

Name

Робери

11.06.2018 05:31

ПРАВДА ЗА СВУ ДЈЕЦУ ДА СЕ НЕ ПОНОВИ НЕКОЈ ПОРОДИЦИ НОВИ СЛУЦАЈ УБИСТВА ДАВИД ДРАГИЦЕВИЦ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

11.06.2018 07:38

Браво за људе који су изасли на трг. Просле године боравио сам на тим просторима И пролазио кроз овај лијепи градиц. у коме сам био слуцајан свједок једног , мени несвхатљивог догадаја. Наиме , негдје у раним поподневним сатима , док сам се одмарао послије дуге возње у неком кафицу у центру града, нисла је група младица, скоро дјеце И напала старији пар који је мирно сједио И пио своју поподневну кафу. Разлог напада је био то сто се тим хулиганима није свидио нацин на који су они, наводно , погледали. Сокирао сам се кад је досла полиција И поцела понозно молити те насилнике да се смире , а овом саријем пару "препруцила" да се удаље из кафица. Касније сам из радозналости питао конобара ко су ти мангупи И , он оцито добар познавала прилика, ми је одговорио да су то синови неких висих циновника из бијељинске полиције И да тим кабадахијама нико ниста нити ни смије , нити мозе. Овај догадај нисам описао ради себе, него цињенице да су управо такви спремни И пребити И убити. Такви су убили И Давида, Знаци , одраста нова генерација криминилаца која це наследити њихове оцеве криминалце. Еј, мој народе, како мозете све то трпити?ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајчин и татин син

11.06.2018 10:36

Мене само занима због чијег мајчиног сина су појединци убили дијете Драгичевића! Овдје народ нагађа ко је клипан, идиот! Убити некоме дијете, сина, па ужас је то, ништа друго!