Pravda za Davida danas u Bijeljini

Grupi “Pravda za Davida” stiže podrška iz Bijeljine. Danas je na trgu Kralja Petra I Karađorđevića organizovano mirno okupljanje.

Republika Srpska 10.06.2018 | 19:40
Pravda za Davida danas u Bijeljini
“David je bio student 2 fakulteta, pjesnik i dijete za primjer”, poručila je sestra Davora Dragičevića, Biljana Bodiroža, koja je bila među okupljenim na trgu u Bijeljini.



“Njegov otac samo traži istinu i pravdu. Nikakve “soroševske” i “obojene” revolucije. Ljudi, samo podržite istinu i pravdu, ništa više se od vas ne traži”, dodala je tetka Davida Dragičevića.



“Želimo da pošaljemo podršku porodici Dragičević i da im poručimo da budu jaki, uporni i istrajni u potrazi za pravdom. A pravda će kad-tad izaći na vidjelo”, rekao je jedan od organizatora skupa, Trajan Janković.



“Lakše je ostati u kućama i kukati i jaukati. Komentarisati u prazno, to nije to”, dodao je jedan od organizatora, Aleksandar Stojanović.



“Danas podržavam ovaj skup i ne samo danas, nego ako Bog da da nekako krene na bolje, da nam više ne ginu ovako djeca, da bi neko lijepo živio”, naglasio je jedan od učesnika skupa.



Iako nosi naziv "Pravda za Davida", skup je posvećen i tragično nastradalim Stanku Gligoreviću i Ivoni Bajo, kao i sarajliji Dženanu Memiću.



“Istražni organi su dobili nalog da se sve zataška, što se tiče slučaja Ivone Bajo. Ja odajem priznanje ovim mladim ljudima koji su organizovali skup, jer ovakvim stvarima se jednom mora stati u kraj”, poručio je Zdenko Bajo, ujak tragično nastradale Ivone Bajo.



“Neka pravda pobijedi, to je ono što ja imam da kažem i još nešto bih poručio. Ja nisam za stisnutu pesnicu podignutu u zrak, što je postao simbol ovih okupljanja. Ja sam za prst na čelo. Razmislite, sledeći ste možda Vi i Vaša djeca. I ja sam izgubio kćerku i znam koliko to sve boli. Zato moja podrška ide svima onima koji su na putu istine i pravde. Hvala i vama, kao mediju, što podržavate sve ovo”, naglasio je advokat Duško Tomić, koji je dao svoju podršku skupu.



Okupljeni građani uz ove poruke upalili su svijeće, a skup je protekao mirno i bez incidenata.



BN TV

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

Dijana

10.06.2018 17:57

PRAVDA ZA DAVIDA !!!

ODGOVORITE
Name

Q

10.06.2018 18:47

Svaka čast Bijeljina! Bitno je da smo se probudili iz sna. Naše spavanje je trajalo godinama i sad su svi iznenađeni na naše reakcije. Mislili su da su nas toliko zaglupili i da ne vidimo kako nam djecu ubijaju. Sad je dosta krvi nevine djece. Ove aždaje neće stati ako ih ne zaustavimo. Mi na ovaj način štitimo RS od vlasti i pojedinaca koji su podredili institucije RS ličnim interesima. Pravda za Davida i svu nevinu djecu pobjeđuje! Oni će preduzeti sve da nas spriječe da se okupljamo.

Name

Igor

10.06.2018 20:03

Predsednik Borenović je uradio odličan posao sa ankentnim odborom, tako da više nema potrebe da se protestvuje na ulici. Ankentni odbor drži stvari pod kontrolom.

Name

Nindža Kornjača

10.06.2018 17:57

Svaka čast Bijeljini,podrška svima koji traže istinu i pravdu.Pravda za Davida,Ivonu,Dzenana i sve nas.

ODGOVORITE
Name

Prijedor_Urije

10.06.2018 18:15

Pogledajte sta radi Dodikova propaganda: https://www.intermagazin.rs/sve-je-namesteno-isti-scenario-kao-u-republici-srpskoj-u-gruziji-se-trazi-pravda-za-davida-otac-u-glavnoj-ulozi/

ODGOVORITE
Name

POZDRAV

10.06.2018 20:36

POZDRAV SMIM UČEDSNICIMA PROTESTA. PRAVDA ZA SVU NAŠU DJECU ŠTO NAPUŠTAJU OVU JADNU ZEMLJU.

Name

RE

10.06.2018 20:56

DZABA VAM JE SVE. NAROD JE PROGLEDAO. GOTOVI STE. TREBALI STE BAR MALO MANJE BITI BAHATI. NARODU VISE SVE SMETA STO MAFIJA NA VRHU DRZAVE IRADI, OMRZNUTI SU, OSIM KOD ONIH STO SU IH ZAPOSLILI NA IZMISLJENA RADNA MJESTA. UGLAVNOM ,VAZNO JE DA JE NAROD STAVIO PRST NA CELO.

Name

Milija

10.06.2018 18:26

Neki dan je u birtiji kod Tode Soroš dijelio pare za obojene revolucije i još nam je pozvo turu

ODGOVORITE
Name

SIMO BIJELJINA

10.06.2018 20:35

LJUDI, NA NOGE. DOKLE VIŠE UBIJANJA. ŽELJKO KARANE, PROGOVORI.

Name

HVALA

10.06.2018 20:34

HVALA BIJELJINI I SEMBERIJI. STOP UBIJANJU NAŠE DJECE. POLICIJO, ISTINU NA SUNCE.

ODGOVORITE
Name

Dj

11.06.2018 01:41

PRAVDA.ZA.DAVIDA.I.SVU.DJECU...ISTINA.SAMO.ISTINA.

ODGOVORITE
Name

Rade

11.06.2018 04:42

Kakvi divni mladići ovi organizatori.

ODGOVORITE
Name

Milan

04.07.2018 19:21

Divni? Našarani i ovaj izgleda ko vehabija, ne znam samo kakva mu je pamet da misli da je to cool ?!

Name

Roberi

11.06.2018 05:31

PRAVDA ZA SVU DJECU DA SE NE PONOVI NEKOJ PORODICI NOVI SLUCAJ UBISTVA DAVID DRAGICEVIC.....

ODGOVORITE
Name

Kanada

11.06.2018 07:38

Bravo za ljude koji su izasli na trg. Prosle godine boravio sam na tim prostorima I prolazio kroz ovaj lijepi gradic. u kome sam bio slucajan svjedok jednog , meni nesvhatljivog dogadaja. Naime , negdje u ranim popodnevnim satima , dok sam se odmarao poslije duge voznje u nekom kaficu u centru grada, nisla je grupa mladica, skoro djece I napala stariji par koji je mirno sjedio I pio svoju popodnevnu kafu. Razlog napada je bio to sto se tim huliganima nije svidio nacin na koji su oni, navodno , pogledali. Sokirao sam se kad je dosla policija I pocela ponozno moliti te nasilnike da se smire , a ovom sarijem paru "preprucila" da se udalje iz kafica. Kasnije sam iz radoznalosti pitao konobara ko su ti mangupi I , on ocito dobar poznavala prilika, mi je odgovorio da su to sinovi nekih visih cinovnika iz bijeljinske policije I da tim kabadahijama niko nista niti ni smije , niti moze. Ovaj dogadaj nisam opisao radi sebe, nego cinjenice da su upravo takvi spremni I prebiti I ubiti. Takvi su ubili I Davida, Znaci , odrasta nova generacija kriminilaca koja ce naslediti njihove oceve kriminalce. Ej, moj narode, kako mozete sve to trpiti?PRAVDA ZA DAVIDA!

ODGOVORITE
Name

Majčin i tatin sin

11.06.2018 10:36

Mene samo zanima zbog čijeg majčinog sina su pojedinci ubili dijete Dragičevića! Ovdje narod nagađa ko je klipan, idiot! Ubiti nekome dijete, sina, pa užas je to, ništa drugo!