Грчка: Дачић и Палма на скутеру

Предсједници СПС-а и Јединствене Србије Ивица Дачић и Драган Марковић Палма и ове године су се провозали по грчком љетовалишту Паралија.

Србија 10.06.2018 | 16:07
Грчка: Дачић и Палма на скутеру
На фотографијама које је објавила партија првог човека Јагодине, Марковић је за воланом, док министар спољних послова Србије обавља улогу сувозача.



Прије два дана је Јединствена Србија, како је наведено у саопштењу, четврту годину заредом отворила своју канцеларију у Паралији.

“Јединствена Србија се у Грчкој не бави политиком, али поруке морамо да шаљемо где год да се нађемо Европској унији, да нас Европска унија више не лаже, када ћемо ми то да уђемо у Европску унију.

Да се поштује Бриселски споразум, да не врше притисак на Вучића и Дачића. Све што су тражили од нас ми смо испоштовали и дошла је на ред Србија, да Србија постане члан те велике породице.

Ја сам сигуран да ћемо мати велику подршку Грчке и да ћемо веома брзо ући у Европску унију” , рекао је Марковић на отварању.

Он је овом приликом поручио опозицији да може да не воли предсједника Александра Вучића, али мора да цијени оно што предсједник ради за државу.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Миле

10.06.2018 23:35

3000 за господу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум Спасоје

12.06.2018 18:23

Жао ми скутера.

ОДГОВОРИТЕ