Црно-бијели одрадили лекарске, спремни за поход на Европу!

Првотимци Партизана предводјени капитеном Сашом Илићем током викенда обавили су прве медицинске прегледе у ординацији за спортску медицину Вита Маxима.  Црно-бели прошли прегледе, на првој прозивци двојица нових нападача, чекају се десни бек и штопер.  У Београду до 20. јуна, дан касније се путује у Птуј.

Фудбал 10.06.2018 | 21:15
Црно-бијели одрадили лекарске, спремни за поход на Европу!
Распоредјени по групама контролни прегледи су обављени током суботе и недеље док их у уторак на СЦ Партизан-Телеоптик очекују и анализе крви.

Фудбалери Партизана ће сутра имати први званичан тренинг, а у Београду ће остати до 20.јуна када црно-бела експедиција креће за Словенију.

Обавезни лекарски прегледи у ординацији Вита Максима као увод у нову сезону у којој ће Партизан покушати да врати титулу шампиона у Хумску, а наравно и понови подвиг из протекле европске авантуре и за почетак се домогне групне фазе Лиге Европа.

Много дакле посла пред шефом струке Мирославом Ђукићем, који ће у понедељак обавити прву прозивку којој ће – поред староседеоца – присуствовати и двојица нових нападача: НемањаНиколић, доскорашњи голгетер суботичког Спартака, те Рикардо Гомеш, аквизиција из португалског Насионала.

Већ у току наредне седмице у Хумској очекују и играча који ће појачати конкуренцију на десном беку, а тражи се и штопер. Кад је у питању десни бек, тренутно је најближи потпису 26-годишњи Мартин Милец, мада Партизан тек треба да договори услове његовог доласка из Марибора. Око штопера ситуација већ није толико јасна. За даље, све ће зависити и од понуде на тржишту играча, наравно и од потенцијалних одлазака из табора српског вицепрвака и освајача Купа.

Прегледи су дакле обављени током викенда, у уторак ће у Спортском центру Телеоптик сви играчи ићи и на анализу крви, а у Београду ће тренирати до 20. јуна. Дан касније следи пут у Словенију, у Птуј, где ће црно-бели наставити припреме за прве изазове у новој сезони. У европским квалификацијама наравно.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар