Crno-bijeli odradili lekarske, spremni za pohod na Evropu!

Prvotimci Partizana predvodjeni kapitenom Sašom Ilićem tokom vikenda obavili su prve medicinske preglede u ordinaciji za sportsku medicinu Vita Maxima.  Crno-beli prošli preglede, na prvoj prozivci dvojica novih napadača, čekaju se desni bek i štoper.  U Beogradu do 20. juna, dan kasnije se putuje u Ptuj.

Fudbal 10.06.2018 | 21:15
Crno-bijeli odradili lekarske, spremni za pohod na Evropu!
Rasporedjeni po grupama kontrolni pregledi su obavljeni tokom subote i nedelje dok ih u utorak na SC Partizan-Teleoptik očekuju i analize krvi.

Fudbaleri Partizana će sutra imati prvi zvaničan trening, a u Beogradu će ostati do 20.juna kada crno-bela ekspedicija kreće za Sloveniju.

Obavezni lekarski pregledi u ordinaciji Vita Maksima kao uvod u novu sezonu u kojoj će Partizan pokušati da vrati titulu šampiona u Humsku, a naravno i ponovi podvig iz protekle evropske avanture i za početak se domogne grupne faze Lige Evropa.

Mnogo dakle posla pred šefom struke Miroslavom Đukićem, koji će u ponedeljak obaviti prvu prozivku kojoj će – pored starosedeoca – prisustvovati i dvojica novih napadača: NemanjaNikolić, doskorašnji golgeter subotičkog Spartaka, te Rikardo Gomeš, akvizicija iz portugalskog Nasionala.

Već u toku naredne sedmice u Humskoj očekuju i igrača koji će pojačati konkurenciju na desnom beku, a traži se i štoper. Kad je u pitanju desni bek, trenutno je najbliži potpisu 26-godišnji Martin Milec, mada Partizan tek treba da dogovori uslove njegovog dolaska iz Maribora. Oko štopera situacija već nije toliko jasna. Za dalje, sve će zavisiti i od ponude na tržištu igrača, naravno i od potencijalnih odlazaka iz tabora srpskog viceprvaka i osvajača Kupa.

Pregledi su dakle obavljeni tokom vikenda, u utorak će u Sportskom centru Teleoptik svi igrači ići i na analizu krvi, a u Beogradu će trenirati do 20. juna. Dan kasnije sledi put u Sloveniju, u Ptuj, gde će crno-beli nastaviti pripreme za prve izazove u novoj sezoni. U evropskim kvalifikacijama naravno.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar