Геце чека Клопов позив!

"Посрнули" офанзивац Борусије из Дортмунда каже да је менаџер Ливерпула желео да га доведе из Бајерна пре две године.

Фудбал 17.06.2018 | 11:00
Геце чека Клопов позив!
Марио Геце (26) је лета 2013. године постао најскупљи немачки фудбалер свих времена, када је Бајерн активирао клаузулу у његовом уговору са Борусијом из Дортмунда и довео га за 37 милиона евра.

Прве две сезоне у Баварској биле су за њега прилично добре, у том периоду је постигао и победоносни погодак у финалу Светског првенства против Аргентине, али је 2015/16 почео да губи корак, касније ће се испоставити због миопатије, мишићне болести која га је потпуно одвојила од терена од фебруара до јула 2017. године.

У међувремену се Геце већ вратио из Бајерна у Борусију, где у последње две сезоне није успео да се врати на некадашњи ниво, па га зато није било ни на ширем списку селектора Јоакима Лева за Мундијал у Русији.

Он је у документарном филму "Бити Марио Геце" открио да би волео опет да сарађује са Јиргеном Клопом, са којим је у дресу Борусије освојио Бундес лигу и дошао до финала Лиге шампиона, када је трансфер у Бајерн већ био готова ствар...

"Када сам одлучио да одем из Бајерна, Клоп је хтео да ме доведе у Ливерпул и ја сам такође био заинтересован да поново удружимо снаге. Та жеља и даље постоји. Он је тренер светског калибра и одлазак у његов тим је увек опција. Из Бајерна сам се вратио у Дортмунд, али то није била одлука уперена против Клопа и Ливерпула, напротив", поручио је Геце.

Ливерпул је у протекле две године направио велики напредак, овог пролећа био је на победу од трофеја Лиге шампиона, тако да је сада питање да ли би Геце уопште имао места у тиму са "Енфилда".

Клоп на офанзивним позицијама за следећу сезону жели да се појача Набилом Фекиром из Лиона и Ђерданом Шаћиријем из Стоука.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар