Бољи од Миралема Пјанића?!

Александар Головин врло близу Јувентусу! Московски ЦСКА тражи 20. 000. 000 евра.

Фудбал 12.06.2018 | 15:00
Бољи од Миралема Пјанића?!
Почело је као гласина којој нико није придавао много значаја, иако су сви сагласни да је Александар Головин вероватно и најталентованији фудбалер у Русији. Али, Руса се нисмо нагледали у Јувентусу, па је некако прећутно постигнут консензус да се о томе не прича. Радознали су ипак чачкали. И дознали да прича уопште није наивна. Јувентус је врло близу куповине 22-годишњег плејмејкера ЦСКА.

Информација се по руским и италијанским медијима провлачила већ неколико дана, али сада се о њој већ наглас прича. Штавише, истиче се да је Јуве решен да што пре закључи посао, јер нема сумње да ће руска репрезентација на предстојећем Мундијалу имати бар минималну судијску протекцију. Има и лаку групу (Уругвај, Саудијска Арабија и Египат), па би морала да оде до нокаут фазе што би само подигло цену Головина.

Тренутно, ЦСКА би био задовољан и са око 20.000.000 евра што би Головина сврстао у врх листе најскупљих продаја Армејаца. Тренутно је тамо Жо (2009. отишао у Манчестер Сити за 24.000.000 евра), па одмах иза њега Јури Жирков (2010, Челси, 21.000.000).

Сад је ред на Головина да скочи. Коријере дело Спорт, Тутоспорт, па неколико руских медија… Сви они пишу да дима одавно има. Головина описију као фудбалера “бољег од Миралема Пјанића”, наводе да је преко посредника већ поручено да ће прва конкретна понуда у Москву стићи већ за неколико дана.

Има Головин добре препоруке. Хвалили су га бивши чланови торинске црно-беле фамилије који су искусили руски фудбал: Масимо Карера и легендарни Фабио Капело. Наводно, чак и Роберто Манчини. Тако креативан играч реално одскаче у фудбалу какав је руски.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ре

12.06.2018 14:29

Ма немозе он Пјаницу копацке везат, а не да је бољи од њега.

ОДГОВОРИТЕ