Bolji od Miralema Pjanića?!

Aleksandar Golovin vrlo blizu Juventusu! Moskovski CSKA traži 20. 000. 000 evra.

Fudbal 12.06.2018 | 15:00
Bolji od Miralema Pjanića?!
Počelo je kao glasina kojoj niko nije pridavao mnogo značaja, iako su svi saglasni da je Aleksandar Golovin verovatno i najtalentovaniji fudbaler u Rusiji. Ali, Rusa se nismo nagledali u Juventusu, pa je nekako prećutno postignut konsenzus da se o tome ne priča. Radoznali su ipak čačkali. I doznali da priča uopšte nije naivna. Juventus je vrlo blizu kupovine 22-godišnjeg plejmejkera CSKA.

Informacija se po ruskim i italijanskim medijima provlačila već nekoliko dana, ali sada se o njoj već naglas priča. Štaviše, ističe se da je Juve rešen da što pre zaključi posao, jer nema sumnje da će ruska reprezentacija na predstojećem Mundijalu imati bar minimalnu sudijsku protekciju. Ima i laku grupu (Urugvaj, Saudijska Arabija i Egipat), pa bi morala da ode do nokaut faze što bi samo podiglo cenu Golovina.

Trenutno, CSKA bi bio zadovoljan i sa oko 20.000.000 evra što bi Golovina svrstao u vrh liste najskupljih prodaja Armejaca. Trenutno je tamo Žo (2009. otišao u Mančester Siti za 24.000.000 evra), pa odmah iza njega Juri Žirkov (2010, Čelsi, 21.000.000).

Sad je red na Golovina da skoči. Korijere delo Sport, Tutosport, pa nekoliko ruskih medija… Svi oni pišu da dima odavno ima. Golovina opisiju kao fudbalera “boljeg od Miralema Pjanića”, navode da je preko posrednika već poručeno da će prva konkretna ponuda u Moskvu stići već za nekoliko dana.

Ima Golovin dobre preporuke. Hvalili su ga bivši članovi torinske crno-bele familije koji su iskusili ruski fudbal: Masimo Karera i legendarni Fabio Kapelo. Navodno, čak i Roberto Mančini. Tako kreativan igrač realno odskače u fudbalu kakav je ruski.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Re

12.06.2018 14:29

Ma nemoze on Pjanicu kopacke vezat, a ne da je bolji od njega.

ODGOVORITE