Пао с коња на слављу краљице

Краљица Елизабета ИИ, најпопуларнија владарка Велике Британије, јуче је прославила 92. рођендан, а у Лондону су у њену част пјевале највеће звијезде данашњице.

Свијет 10.06.2018 | 10:38
Пао с коња на слављу краљице
Британска краљица сваке године слави два рођендана. Први је њен прави рођендан 21. априла, који обично обиљежава у кругу породице, а други је њен "званични" рођендан друге суботе у јуну, који се обиљежава великом државном прославом.

Велика поворка коју је чинило више стотина војних званичника, кретала се око Бакингемске палате. Ипак, један војни званичник на коњу је током церемонијалне параде, успорио традиционални излазак краљевске породице на балкон.

Инцидент који се препричава са рођендана краљице десио се када је маршал пао са свог коња. Маршал Чарлс Гутрие (79) пао је на главу док је јахао током војне параде "Поздрав бојама" у Лондону, преносе страни медији.

Полиција је одмах пришла да му помогне, указана му је помоћ, а онда је хитно пребачен у болницу. Претпоставља се да се Чарлс онесвијестио, прије него што је склизнуо са коња.

Подсјетимо, ово није први пут да војни званичник колабира на рођендану краљице Елизабете ИИ. То се такође догодило и 2016. године, када се гардиста само срушио.

(Блиц.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Па

10.06.2018 08:51

Шта ће ова сједовина на коњу ( 79 ) ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Краљица

10.06.2018 13:38

А ко тој старој маторки слави рођендан!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

10.06.2018 21:25

Шта ће ђутурум на коњу?

ОДГОВОРИТЕ