"Росонери" ће имати још једног власника?!

УЕФА мења газдин став! Сајед Ал Фаласи могао би да постане постане делимични власник Милана тако што би откупио 30 одсто власништва клуба.

Фудбал 15.06.2018 | 09:00
"Росонери" ће имати још једног власника?!
Овај потез би помогао Јонгхонг Лију који је прошлог априла купио "росонере" и од тада је са финансијама у престоници моде било много проблема.

Иако је клуб прилично трошио прошлог лета и доводио нове играче, резултати су изостали, а ове године су се појавиле и информације да би Милан могао да се нађе у проблему због дугова свог "газде".

Ал Фаласи је власник "Триангле" групе. Већ је, према писању Газете дело Спорт, било наговештаја да би он могао да постане власник у марту, али је тада Ли одбио све понуде. 

Ситуацију је променила УЕФА која је услед кршења правила о финансијском фер-плеју запретила да ће искључити Милан из Лиге Европе. 

Ли има рок до октобра да плати 380 милиона евра позајмице Елиот менаџменту или ће остати без власништва над клубом. Део средстава мора да плати још овог месеца. 

Наводи се да је Ал Фаласи приступио Паолу Малдинију са жељом да легенда црвено-црних уђе у клуб и то преко пријатеља Паола Малдинија, Рикарда Силве.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар