"Rosoneri" će imati još jednog vlasnika?!

UEFA menja gazdin stav! Sajed Al Falasi mogao bi da postane postane delimični vlasnik Milana tako što bi otkupio 30 odsto vlasništva kluba.

Fudbal 15.06.2018 | 09:00
"Rosoneri" će imati još jednog vlasnika?!
Ovaj potez bi pomogao Jonghong Liju koji je prošlog aprila kupio "rosonere" i od tada je sa finansijama u prestonici mode bilo mnogo problema.

Iako je klub prilično trošio prošlog leta i dovodio nove igrače, rezultati su izostali, a ove godine su se pojavile i informacije da bi Milan mogao da se nađe u problemu zbog dugova svog "gazde".

Al Falasi je vlasnik "Triangle" grupe. Već je, prema pisanju Gazete delo Sport, bilo nagoveštaja da bi on mogao da postane vlasnik u martu, ali je tada Li odbio sve ponude. 

Situaciju je promenila UEFA koja je usled kršenja pravila o finansijskom fer-pleju zapretila da će isključiti Milan iz Lige Evrope. 

Li ima rok do oktobra da plati 380 miliona evra pozajmice Eliot menadžmentu ili će ostati bez vlasništva nad klubom. Deo sredstava mora da plati još ovog meseca. 

Navodi se da je Al Falasi pristupio Paolu Maldiniju sa željom da legenda crveno-crnih uđe u klub i to preko prijatelja Paola Maldinija, Rikarda Silve.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar