Меган Маркл опет мимо протокола?

Британска краљица Елизабета данас слави рођендан, а традиционалној поворци први пут се придружила и Меган Маркл, супруга принца Харија. Цијела краљевска породица је у свечаном расположењу те су се сви окупили у Лондону како би обиљежили велики дан.

Занимљивости 09.06.2018 | 20:12
Меган Маркл опет мимо протокола?
Краљица Елизабета, Камила Паркер и Кејт Мидлтон обукле су хаљине плавих тонова које имају дуге рукаве, као што протокол налаже. Са друге стране, Меган Маркл је обукла хаљину која открива рамена и поновно прекршила краљевски протокол који налаже да рамена британских племкиња увијек морају бити покривена.



Меган се појавила у хаљин Каролине Херере која је одушевила коментаторе на друштвеним мрежама, али није познато је ли краљица имала замјерку на њен изглед.

Чини се да Меган нико не може натјерати да игра по правилима када је у питању мода, али можда је и крајње вријеме да краљевска породица мало ублажи своја правила облачења, јер Меган у овом "забрањеном" издању одише елеганцијом и изгледа као права модерна принцеза.



Кејт Мидлтон је носила свијетлоплаву хаљину свог омиљеног дизајнера Александра Меквина и занимљиви шешир с потписом Џулијет Ботерил те се бојом аутфита модно ускладила са свекрвом Камилом.

(Агенције) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

З

09.06.2018 18:24

Али их ова зафркава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

прва дама неки дан реце

09.06.2018 21:14

то сто се вама не свидја ко је на власти,мислите да је довољан разлог да казете да вам се то не свидја. То није рекла ни једна дама из Енглеске него једна која има фактицку власт а сад хоце и да буде прецједник.И то фактицки а не ко фол док је сеф на другој функцији

ОДГОВОРИТЕ