Megan Markl opet mimo protokola?

Britanska kraljica Elizabeta danas slavi rođendan, a tradicionalnoj povorci prvi put se pridružila i Megan Markl, supruga princa Harija. Cijela kraljevska porodica je u svečanom raspoloženju te su se svi okupili u Londonu kako bi obilježili veliki dan.

Zanimljivosti 09.06.2018 | 20:12
Megan Markl opet mimo protokola?
Kraljica Elizabeta, Kamila Parker i Kejt Midlton obukle su haljine plavih tonova koje imaju duge rukave, kao što protokol nalaže. Sa druge strane, Megan Markl je obukla haljinu koja otkriva ramena i ponovno prekršila kraljevski protokol koji nalaže da ramena britanskih plemkinja uvijek moraju biti pokrivena.



Megan se pojavila u haljin Karoline Herere koja je oduševila komentatore na društvenim mrežama, ali nije poznato je li kraljica imala zamjerku na njen izgled.

Čini se da Megan niko ne može natjerati da igra po pravilima kada je u pitanju moda, ali možda je i krajnje vrijeme da kraljevska porodica malo ublaži svoja pravila oblačenja, jer Megan u ovom "zabranjenom" izdanju odiše elegancijom i izgleda kao prava moderna princeza.



Kejt Midlton je nosila svijetloplavu haljinu svog omiljenog dizajnera Aleksandra Mekvina i zanimljivi šešir s potpisom Džulijet Boteril te se bojom autfita modno uskladila sa svekrvom Kamilom.

(Agencije) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Z

09.06.2018 18:24

Ali ih ova zafrkava.

ODGOVORITE
Name

prva dama neki dan rece

09.06.2018 21:14

to sto se vama ne svidja ko je na vlasti,mislite da je dovoljan razlog da kazete da vam se to ne svidja. To nije rekla ni jedna dama iz Engleske nego jedna koja ima fakticku vlast a sad hoce i da bude precjednik.I to fakticki a ne ko fol dok je sef na drugoj funkciji

ODGOVORITE