И данас протест возача у Србији

У више градова у Србији возачи су и данас блокирали саобраћајнице протестујући на тај начин због високе цијене горива.

Србија 09.06.2018 | 19:56
И данас протест возача у Србији

Други дан за редом сат времена су у блокади били мост преко Западне Мораве на путу Краљево-Крагујевац, мост преко Рибнице на путу Краљево-Врњачка Бања, као магистрални пут Краљево-Прељина, преноси "Блиц".

Саобраћај је обустављен и на наплатној станици Сремска Митровица, на ауто-путу Београд-Загреб, саопштено је из Јавног предузећа "Путеви Србије".

Аутомобилима је заустављен саобраћај на улазу у Крагујевац из правца Баточине, затим на Ибарској магистрали код Ћелија, као и у Прељини.

Осим тога, аутомобили стоје и код Банатског Карловца, Оџака, али и у Београду, гдје је група возача блокирала Трг Славија, док су остале саобраћајнице у граду проходне.

(Блице)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Страле

09.06.2018 18:42

Слусајте робови... за СНС је званицно гласало око 24% а за све остале битанге 20% становниства. Ви сте мањина која муци вецину то запамтите а ви слободни народе само јако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фореx

10.06.2018 08:10

Цијена нафте за барел је пред сами настанак кризе 2008 је био око150 УСД.Током годинан кризе је цијена барела пала на цак испод 30УСД за барел.Цијена литре бензина код нас у РС је била пред поцетак кризе(љето 2008) око 2.5 КМ,а када је барел био испод 30 УСД и цијена литре бензина је била око 1.6 или 1.7 КМ.Ипак су пумпадзије код нас колико- толико биле постене.А у Србији они никада нису постено били оборили цијене,када је нафта била јефтина на берзи.У нас је бензин знацајно био јефтинији него у Србији.Не знам ста се мозе постици са протестима у сиромасним дрзавама.Ми се угледали на Њемце,како су они протествовали.У њих је много претрпаних камара.Па лако пребаце тамо гдје треба.

ОДГОВОРИТЕ