I danas protest vozača u Srbiji

U više gradova u Srbiji vozači su i danas blokirali saobraćajnice protestujući na taj način zbog visoke cijene goriva.

Srbija 09.06.2018 | 19:56
I danas protest vozača u Srbiji

Drugi dan za redom sat vremena su u blokadi bili most preko Zapadne Morave na putu Kraljevo-Kragujevac, most preko Ribnice na putu Kraljevo-Vrnjačka Banja, kao magistralni put Kraljevo-Preljina, prenosi "Blic".

Saobraćaj je obustavljen i na naplatnoj stanici Sremska Mitrovica, na auto-putu Beograd-Zagreb, saopšteno je iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije".

Automobilima je zaustavljen saobraćaj na ulazu u Kragujevac iz pravca Batočine, zatim na Ibarskoj magistrali kod Ćelija, kao i u Preljini.

Osim toga, automobili stoje i kod Banatskog Karlovca, Odžaka, ali i u Beogradu, gdje je grupa vozača blokirala Trg Slavija, dok su ostale saobraćajnice u gradu prohodne.

(Blice)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Strale

09.06.2018 18:42

Slusajte robovi... za SNS je zvanicno glasalo oko 24% a za sve ostale bitange 20% stanovnistva. Vi ste manjina koja muci vecinu to zapamtite a vi slobodni narode samo jako.

ODGOVORITE
Name

forex

10.06.2018 08:10

Cijena nafte za barel je pred sami nastanak krize 2008 je bio oko150 USD.Tokom godinan krize je cijena barela pala na cak ispod 30USD za barel.Cijena litre benzina kod nas u RS je bila pred pocetak krize(ljeto 2008) oko 2.5 KM,a kada je barel bio ispod 30 USD i cijena litre benzina je bila oko 1.6 ili 1.7 KM.Ipak su pumpadzije kod nas koliko- toliko bile postene.A u Srbiji oni nikada nisu posteno bili oborili cijene,kada je nafta bila jeftina na berzi.U nas je benzin znacajno bio jeftiniji nego u Srbiji.Ne znam sta se moze postici sa protestima u siromasnim drzavama.Mi se ugledali na Njemce,kako su oni protestvovali.U njih je mnogo pretrpanih kamara.Pa lako prebace tamo gdje treba.

ODGOVORITE