Ко ће купити најскупљу вилу?

Раскошна вила са 14 спаваћих соба, која је некада припадала краљу Леополду ИИ од Белгије, тренутно је стављена на продају по цијени од вртоглавих 410 милиона долара.

Свијет 09.06.2018 | 17:34
Ко ће купити најскупљу вилу?
Вила назива "Лес Цедрес", која се налази у Француској, уколико буде продата по овој цијени, постаће најскупља некретнина свих времена.

Фотографије које су недавно објављене у јавности приказују ово здање које је старо 187 година у свом његовом сјају.



Вила је првобитно изграђена за краља Белгије, који је користио овај објекат за складиштење блага које је његова земља сакупљала у Конгу.

Луксузно здање је 15 година након смрти краља Леополда купила породица Лапостол, која се бавила производњом скупоцјених алкохолних пића.



Вила је у посљедњих неколико година у власништву италијанског гиганта у производњи "Цампарија", а они су објавили продају овог здања у октобру прошле године.



Вила "Лес Цедрес" изграђена је 1830. године, а кориштена је и за узгој маслина.

Објекат са 14 спаваћих соба долази са олимпијским базеном, као и рајским прилазом обали.



Вила такође има башту, која је проглашена за једну од најљепших у Европи, а укључује 35 хектара травњака, са 15.000 различитих биљака и 20 стакленика, у којима се налазе ријетке тропске биљке.





Поред тога, унутар овог здања налази се велика дворана за бал, а иза виле су штале, које имају капацитет за 30 коња. Тренутни власници овог здања објавили су да су добили неколико понуда за куповину од бизнисмена који долазе са Блиског истока, као и понуде неколико купаца из Сјеверне Америке.



Уколико ова вила буде продата, приход од продаје биће равномјерно распоређен акционарима фирме "Цампари".

(Независне новине)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Сињ

09.06.2018 17:17

Ево шансе за да потроше наше паре. ВУКОТА ДО ПОБЕДЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ето

09.06.2018 19:09

Није по мом укусу

Name

Има

10.06.2018 16:19

Купац из лактаса ...