Видео - Тест: Чиле умало запржио чорбу и Пољацима!

Сјајни голови Левандовског и Алборноса.

Фудбал 09.06.2018 | 10:45
Видео - Тест: Чиле умало запржио чорбу и Пољацима!
Резервни тим Чилеа успео је да савлада Србију пре неколико дана, а вечерас умало није запржио чорбу још једном учеснику Мундијала - селекцији Пољске! На крају, у Познању ипак 2:2, мада су домаћи имали предност од 2:0. 

Чилеанци су имали нешто више лопту у поседу, чак су и више пута шутирали ка голу ривала, али чета Адама Навалке у врло кратком временском периоду успела је да стекне велику предност. У 30. минуту дефанзивци јужноамеричког тима оставили су и превише простора Левандовском. А тако расан стрелац прихватио је поклон оберуче. Опалио је са око 17-18 метара и матирао Аријаса - 1:0. 

Прошло је само четири минута када је Камил Гросицки лепо пробио по боку, проиграо Пјотра Зјелинског, овај измакао одбрани Чилеа и само поставио ногу на пет, шест метара од гол линије - 2:0. 

Екипа Реиналда Руеде није клонула духом после другог гола домаћина и одговорила је експресно прекоДијега Валдеза.

У другом полувремену Чиле је био бољи и потпуно заслужено стигао до изједначења. Тај њихов други гол најлепши је моменат на утакмици. Ако за неки шут можемо рећи да је права бомба онда је то ово што је испалио Мико Алборнос. Страховит ударац заиста...



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар