Video - Test: Čile umalo zapržio čorbu i Poljacima!

Sjajni golovi Levandovskog i Albornosa.

Fudbal 09.06.2018 | 10:45
Video - Test: Čile umalo zapržio čorbu i Poljacima!
Rezervni tim Čilea uspeo je da savlada Srbiju pre nekoliko dana, a večeras umalo nije zapržio čorbu još jednom učesniku Mundijala - selekciji Poljske! Na kraju, u Poznanju ipak 2:2, mada su domaći imali prednost od 2:0. 

Čileanci su imali nešto više loptu u posedu, čak su i više puta šutirali ka golu rivala, ali četa Adama Navalke u vrlo kratkom vremenskom periodu uspela je da stekne veliku prednost. U 30. minutu defanzivci južnoameričkog tima ostavili su i previše prostora Levandovskom. A tako rasan strelac prihvatio je poklon oberuče. Opalio je sa oko 17-18 metara i matirao Arijasa - 1:0. 

Prošlo je samo četiri minuta kada je Kamil Grosicki lepo probio po boku, proigrao Pjotra Zjelinskog, ovaj izmakao odbrani Čilea i samo postavio nogu na pet, šest metara od gol linije - 2:0. 

Ekipa Reinalda Ruede nije klonula duhom posle drugog gola domaćina i odgovorila je ekspresno prekoDijega Valdeza.

U drugom poluvremenu Čile je bio bolji i potpuno zasluženo stigao do izjednačenja. Taj njihov drugi gol najlepši je momenat na utakmici. Ako za neki šut možemo reći da je prava bomba onda je to ovo što je ispalio Miko Albornos. Strahovit udarac zaista...



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar