Ко изводи прекиде у српској репрезентацији?

А ко може да савлада Наваса? Бане Ивановић стартер против Боливије!

Фудбал 09.06.2018 | 09:15
Ко изводи прекиде у српској репрезентацији?
Ако не буде могло из игре, ваљда ће моћи из прекида. Било би феноманлано ако бисмо на Мундијалу спојили лепо и корисно, међутим, тешко да би се неко од навијача бунио уколико бисмо до осмине финала, за почетак, дошли без конкретних акција, ослањајући се на комбинације из корнера или слободних удараца.

Зато је једна од тема у Бад Валтерсдорфу ко ће изводити прекиде у Русији.

Одговор је логичан...

"Александар Коларов, Душан Тадић, Сергеј Милинковић Савић, Адем Љајић, Лука Миливојевић... Чак не мора да значи тим редом. Свакако је пожељно да имано доста кандидата", мирно је деловао Милан Обрадовић, први сарадник Младена Крстајића.

А после прекида мора неко и да убаци лопту у мрежу. За то би могао да буде задужен Бранислав Ивановић, у прошлости доказан у сличним ситуацијама.

"Спреман је. И за Боливију, а биће и за Костарику", отклонио је помоћни тренер дилему да ли се искусни штопер враћа у тим, јер је пропустио контролу са Чилеом, због лакше повреде.

Очекује се да у суботњој провери Орлови представе почетних 11 за премијерни дуел на Мундијалу. Но, у нашем табору желе мало и да сакрију карте.

"Сигурно ће сви играчи добити одређену минутажу. Поделићемо је. Морам да их похвалим за однос на тренингу. Није им лако кад им продужимо сезону".

Стручни штаб је синоћ био заокупљен гледањем сусрета Енглеска - Костарика, у коме су Острвљани савладали нашег првог ривала у Русији (2:0), головима Рашфорда и Велбека.

"Ништа нас на тој утакмици није изненадило, нити забринуло. Костариканци су одмарали неке од најбољих играча, играли су у истој формацији и ништа ново нису показали. Имали смо и два скаута на лицу места, добићемо од њих детаљан извештај и спремити се максимално озбиљно за премијеру".

Одговор на питање ко би из наше репрезентације могао да уђе у кожу Маркуса Рашфрода и савладаКејлора Наваса једноставан је као и дилема с почетка - ко би изводио прекиде.

"Јесте Навас један од најбољих голмана света, Рашфордов ударац је био феноменалан, али и Душан Тадић и Сергеј Милинковић Савић имају исто тако добар шут", храбри везисте Саутемптна и Лација Милан Обрадовић, поготово услед сазнања да ново Адидасово чедо "Телстар" не одговара чуварима мреже.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар