Ko izvodi prekide u srpskoj reprezentaciji?

A ko može da savlada Navasa? Bane Ivanović starter protiv Bolivije!

Fudbal 09.06.2018 | 09:15
Ko izvodi prekide u srpskoj reprezentaciji?
Ako ne bude moglo iz igre, valjda će moći iz prekida. Bilo bi fenomanlano ako bismo na Mundijalu spojili lepo i korisno, međutim, teško da bi se neko od navijača bunio ukoliko bismo do osmine finala, za početak, došli bez konkretnih akcija, oslanjajući se na kombinacije iz kornera ili slobodnih udaraca.

Zato je jedna od tema u Bad Valtersdorfu ko će izvoditi prekide u Rusiji.

Odgovor je logičan...

"Aleksandar Kolarov, Dušan Tadić, Sergej Milinković Savić, Adem Ljajić, Luka Milivojević... Čak ne mora da znači tim redom. Svakako je poželjno da imano dosta kandidata", mirno je delovao Milan Obradović, prvi saradnik Mladena Krstajića.

A posle prekida mora neko i da ubaci loptu u mrežu. Za to bi mogao da bude zadužen Branislav Ivanović, u prošlosti dokazan u sličnim situacijama.

"Spreman je. I za Boliviju, a biće i za Kostariku", otklonio je pomoćni trener dilemu da li se iskusni štoper vraća u tim, jer je propustio kontrolu sa Čileom, zbog lakše povrede.

Očekuje se da u subotnjoj proveri Orlovi predstave početnih 11 za premijerni duel na Mundijalu. No, u našem taboru žele malo i da sakriju karte.

"Sigurno će svi igrači dobiti određenu minutažu. Podelićemo je. Moram da ih pohvalim za odnos na treningu. Nije im lako kad im produžimo sezonu".

Stručni štab je sinoć bio zaokupljen gledanjem susreta Engleska - Kostarika, u kome su Ostrvljani savladali našeg prvog rivala u Rusiji (2:0), golovima Rašforda i Velbeka.

"Ništa nas na toj utakmici nije iznenadilo, niti zabrinulo. Kostarikanci su odmarali neke od najboljih igrača, igrali su u istoj formaciji i ništa novo nisu pokazali. Imali smo i dva skauta na licu mesta, dobićemo od njih detaljan izveštaj i spremiti se maksimalno ozbiljno za premijeru".

Odgovor na pitanje ko bi iz naše reprezentacije mogao da uđe u kožu Markusa Rašfroda i savladaKejlora Navasa jednostavan je kao i dilema s početka - ko bi izvodio prekide.

"Jeste Navas jedan od najboljih golmana sveta, Rašfordov udarac je bio fenomenalan, ali i Dušan Tadić i Sergej Milinković Savić imaju isto tako dobar šut", hrabri veziste Sautemptna i Lacija Milan Obradović, pogotovo usled saznanja da novo Adidasovo čedo "Telstar" ne odgovara čuvarima mreže.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar