Званично: Вељковић потписао нови уговор са Вердером!

Не истиче се тачно до када ће носити дрес клуба из Бремена, али је у питању дугорочни уговор.

Фудбал 09.06.2018 | 08:45
Званично: Вељковић потписао нови уговор са Вердером!
Милош Вељковић потписао је нови уговор са Вердером из Бремена, што је немачки клуб озваничио на свом Твитер профилу. Жеља немачког тима је била да Вељковић потпише пре Светског првенства, а сада је то и учињено. Потпис је пао на више година, али се не открива на колико тачно. Стари му је истицао 2019. године.

Франк Бауман је био велики поборник тога да Вељковић добије нови уговор.

"Он се развио на невероатан начин у протеклих годину и по дана. Имам 22 године, редован је утиму и има огроман потенцијал. Одушевљени смо и наставићемо на исти начин сарадњу и у будућности", рекао је фудбалер Вердера.

"Бундеслига је идеална за мене. Себе видим ту. Касније можда у Премијер лиги", рекао је Вељковићнедавно у разговору за МОЗЗАРТ Спорт, а сада се испоставило да ће и остати у Бундеслиги која му највише одговара.

Вељковић је добрим играма у Вердеру обезбедио не само нови уговор већ и путовање на Мундијал са репрезентацијом Србије.

"Прошао сам велике и важне кораке у Вердеру. Волео бих да наставимо на исти начин и да потврдим своје успехе. Радујем се будућности у Вердеру", рекао је Вељковић.

Милош ће бити у конкуренцији за састав Србије на Светском првенству у Русији. Орлови су у групи Е где се још налазе Костарика, Бразил и Швајцарска.

У Вердеру је био један од најбољих, можда и најбољи појединац у одбрани. Стварно је добра сезона иза њега.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар