Zvanično: Veljković potpisao novi ugovor sa Verderom!

Ne ističe se tačno do kada će nositi dres kluba iz Bremena, ali je u pitanju dugoročni ugovor.

Fudbal 09.06.2018 | 08:45
Zvanično: Veljković potpisao novi ugovor sa Verderom!
Miloš Veljković potpisao je novi ugovor sa Verderom iz Bremena, što je nemački klub ozvaničio na svom Tviter profilu. Želja nemačkog tima je bila da Veljković potpiše pre Svetskog prvenstva, a sada je to i učinjeno. Potpis je pao na više godina, ali se ne otkriva na koliko tačno. Stari mu je isticao 2019. godine.

Frank Bauman je bio veliki pobornik toga da Veljković dobije novi ugovor.

"On se razvio na neveroatan način u proteklih godinu i po dana. Imam 22 godine, redovan je utimu i ima ogroman potencijal. Oduševljeni smo i nastavićemo na isti način saradnju i u budućnosti", rekao je fudbaler Verdera.

"Bundesliga je idealna za mene. Sebe vidim tu. Kasnije možda u Premijer ligi", rekao je Veljkovićnedavno u razgovoru za MOZZART Sport, a sada se ispostavilo da će i ostati u Bundesligi koja mu najviše odgovara.

Veljković je dobrim igrama u Verderu obezbedio ne samo novi ugovor već i putovanje na Mundijal sa reprezentacijom Srbije.

"Prošao sam velike i važne korake u Verderu. Voleo bih da nastavimo na isti način i da potvrdim svoje uspehe. Radujem se budućnosti u Verderu", rekao je Veljković.

Miloš će biti u konkurenciji za sastav Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Orlovi su u grupi E gde se još nalaze Kostarika, Brazil i Švajcarska.

U Verderu je bio jedan od najboljih, možda i najbolji pojedinac u odbrani. Stvarno je dobra sezona iza njega.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar