Трансфер љета у Звезди: Урош Рачић у Валенсији!

Уговор на четири године, финиширање посла до краја седмице!

Фудбал 08.06.2018 | 21:15
Трансфер љета у Звезди: Урош Рачић у Валенсији!
Помињали су се бројни италијански клубови, белгијски Гент је први послао званичну понуду тешку 1.400.000 милиона евра, али би млади репрезентативац Србије Урош Рачић каријеру врло лако могао да настави у Валенсији, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт из поузданих извора!

Клуб са Местаље је на адресу српског шампиона послао званичну понуду за младог везисту рођеног 1998.године која превазилази све досадашње, а то значи да ће црвено-бели инкасирати око два милиона евра за рођеног Краљевчанина. Наравно, ако одлуче да прихвате услове Валенсије - а све наводи да ће тако бити.

Такође, како сазнајемо тим који је изборио учешће у Лиги шампиона за наредну сезону спремио је четворогодишњи уговор Урошу Рачићу.  Нема сумње да би евентуални трансфер Уроша Рачића на југ Шпаније представљао посао лета када је у питању српски шампион.

Можда ће Радоњић и Пешић отићи  за веће новце, али мало ко је очекивао да би високи везиста могао да настави каријеру у једном од најбољих шпанских клубова. Очигледно је да су у Валенсији проценили да Урош Рачић представља залог за будућност и да би у догледно време могао да одговори великим захтевима.

Ове сезоне Урош Рачић је за Црвену звезду одиграо 22 утакмице. Постао је стандардан млади репрезентативац и константно био под мониторингом скаута бројних европских клубова.

Рачић је овог лета пројектован за продају... Гент је први бацио удицу, али после званичне понуде Валенсије све би могло да буде јасно врло брзо. Можда и у току сутрашњег дана.

Наравно, Рачића би у Валенсији сачекала велика конкуренција. На његовој позицији ротирају се Кокелан,Парехо, Солер, Кондогбија, а минутажу тражи и Немања Максимовић. Могуће је да би Урош Рачић у првој сезони био позајмљен неком мањем клубу како би се привкао на захтеве шпанског фудбала.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар